GTA V’te Henüz Denememiş Olabileceğiniz 7 Etkinlik

Monster Notebook  5 Mayıs 2017

HaberlerOyunTeknoloji

Senaryo görevlerini ve yan görevleri yapıp şehri şöyle bir dolaştıktan sonra GTA V’i bilgisayarından kaldıranlardan biri değilseniz, Los Santos’ta yapabileceğiniz eğlenceli aktiviteler olduğunu hatırlatmamız lazım. Eğer GTA V, sabit diskinizin bir kenarında duruyorsa ve online tarafa gelen ek görevler takım arkadaşı bulamadığınız için ilginizi çekmiyorsa, sizi, Los Santos’un etkinlik dünyasına doğru alalım.

Filmlerde ve dizilerde görüp “Ah keşke ben de şöyle bir şeyler yapabilseydim,” dediğiniz etkinlikler ve ekstrem sporlar mı var? O zaman durmayın, hemen GTA V’i açın. Ya da durun, önce bu yazıyı okuyun, sonra GTA V’i açın.

    1.Ormanın Derinliklerinde Geyik Avlayın

 

1

Şehrin karmaşasından bıktınız değil mi? Sürekli bir şeyler anlatıp kafa ütüleyen yayalar, hem dikkatsiz hem de kaba olan sürücüler, bitmeyen koşturmaca, Los Santos’tan kısa süreliğine ayrılıp kendinizi ormana atmanız için yeter de artar sebeplerden. Ormanlara gitmişken geyik avlamaya ne dersiniz? Eğer içinizdeki hayvansevere söz geçiremiyorsanız, geyiklerin gerçekçi hareketlerini yakından görmek için bile ormana gidebilirsiniz.

    2.Dağların Tepesinden Şöyle Bir Süzülün

2

Atlayın güçlü bir motosiklete, patikaları takip ederek dağın tepesine ulaşın. Şöyle bir çevrenize bakının ve gözünüze kestirdiğiniz ilk yerden kendinizi aşağıya doğru bırakın. Yeterli mesafeye yaklaştıktan sonra açın paraşütünüzü ve uçan kuşlara eşlik edin. Yükseklik korkunuz varsa, bir süreliğine bu korkunuzu ertelemeye çalışın ve paraşütle atlama aktivitesini en az bir kere deneyin.

    3.Hırs Yapın, Pilot Lisansı Alın

3

Birçok oyuncu, GTA: San Andreas’tan bu yana pilot lisansı almak için bu kadar ter dökmemişti. GTA V’in yapımcıları da sağ olsunlar, pilot lisansı vermek için oyuncuları hayli uğraştırıyorlar oyunda. Ama lisansı aldıktan sonraki keyif gerçekten bambaşka. Deneyin, ne anlatmak istediğimizi daha net anlayacaksınız.

    4.Stresinizi Yoga Yaparak Atın

4

Pilot lisansı alma aktivitelerini altın madalyayla tamamlamaya çalıştıysanız stres düzeyiniz biraz artmış olmalı. O halde sizi yoga yapmaya davet edelim. Michael’ın evinde olabileceği gibi Los Santos’un en yüksek dağlarının zirvelerinde de gerçekleştirebileceğiniz yoga sayesinde ruhunuz dinginliğe ulaşacak. Yalnız, dağda yoga yaparken dikkatli olun, karşınıza çıkan yırtıcı hayvan dostlarımız canınızı acıtabilir.

    5.Sportif Faaliyetlere Katılın

5

Tenis, golf, triatlon ve hatta dart gibi spor dallarına karşı ilginiz varsa GTA V dünyasında tüm bu aktiviteleri yapabilirsiniz. Triatlonda başarı için staminası yüksek bir karakterle işe girişmenizi öneririz. Dartın da biraz zorlayıcı olduğunu belirtelim.

    6.Kültürel Etkinliklere Zaman Ayırın

6

GTA V’in kocaman dünyasında neredeyse araya kaynayacak etkinliklerden biri de sinema. Tamam, kabul ediyoruz, izlenebilecek çok fazla film yok ama var olanlar o kadar eğlenceli ki, zaman ayırıp bu etkinliği uyguladığınıza asla pişman olmayacaksınız.

    7.Monster Deneyimi ile GTA V’in Tadını Çıkarın

Monster-Notebook-GTA-V

GTA V, bilgisayarları 2015 yılında ziyaret etmiş olmasına karşın hâlâ güncelliğini koruyan üstün grafiklere ve dillere destan sistem gereksinimlerine sahip. Eğer güçlü bir bilgisayarınız yoksa GTA V deneyimini tam anlamıyla yaşayamayabilirsiniz.

Monster’ın geliştirdiği laptop serileri , gerek işlemci gerekse ekran kartı tarafında güçlü olduğu için oyunun ayarlarını dilediğiniz gibi yükseltebilir, GTA V’i yüksek kare/saniye oranlarında rahatlıkla oynayabilirsiniz.

 

Paylaş: