İkinci Nesil Monster Aryond Oyuncu Monitörü ile Oyunlarda ve İşinizde Öne Geçin!

Monster Notebook  4 Kasım 2022

İncelemeler

Oyuncular bu gerçeği zaman zaman gözden kaçırsalar da oyuna hâkimiyet, monitörün sunduğu görüntülere hâkimiyetten geçiyor. Kavisli formdaki oyuncu monitörü modelleri, ekranın tamamına hâkim olunabilmesini ve daha gerçekçi bir oyun deneyim sunuyor. Aryond serisine hayat veren ve serinin ikinci nesil üyesini oyun tutkunlarıyla buluşturan Monster Notebook, Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü ile kusursuz oyun seansları yaşayabilmenizi mümkün kılıyor. Ekran genişliği, çözünürlüğü ve ergonomik yapısı sayesinde yalnızca oyun tutkunlarına değil aynı zamanda borsa takibi yapan kullanıcılardan profesyonel renk gamına sahip ekrana ihtiyaç duyulan meslek gruplarına kadar birçok kullanıcı hitap eden kavisli monitör, taşıdığı teknik özelliklerle sahiplerini memnun etmeyi başarıyor.

Yenileme Hızına Yetişilemeyen Oyuncu Monitörü: Aryond A27 V1.2

Her bir milisaniyenin önem kazandığı oyunculukta ekran yenileme hızı, sizin gibi pek çok oyuncu için büyük anlam ifade ediyor. Ayrıca güçlü bilgisayarıyla yüksek kare/saniye oranlarında oyun oynamayı isteyen oyuncular da monitör alırken ekran yenileme hızlarına değer veriyor. 27 inç genişliğinde 1500R kavisli ekranla yapılandırılan Monster Aryond A27 V1.2, ekran özellikleriyle oyuncuların ihtiyaçlarına çözüm getiriyor. Full HD (1080p) çözünürlüğü, 240 Hz ekran yenileme hızı ve 1 milisaniye tepki süresiyle profesyonel oyuncuların bile kullanabilecekleri FreeSync/G-SYNC uyumlu gaming monitörün panel kalitesi de dikkatleri üstüne çekiyor. 240 Hz ekranlı monitörlerin birçoğunun aksine TN değil VA panel kullanan Aryond A27 V1.2, bu sayede renk doğruluğu konusunda oldukça iddialı. Ayrıca, kalın çerçeveli monitörlere meydan okuyan ve üç yanında yalnızca 1’er cm’lik kenarlıklar bulunan oyuncu monitörü, ekranın tamamını değerlendirebilme olanağı veriyor.

Oyuncuları ve Profesyonelleri Şaşırtan Teknik Özellikler

Günün büyük bir bölümünü ekran karşısında geçiren oyun tutkunları ve işi gereği çevrimiçi piyasaları takip eden profesyoneller, sahip oldukları monitörün ekran genişliği, çözünürlüğü, yenileme hızı, renk zenginliği gibi unsurları da dikkate alıyor. Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü, tüm bu unsurları başarıyla bir arada sunan paneliyle takdir topluyor. Çok aydınlık ortamlarda ve gündüz saatlerinde bile ekrandaki her bir detayı en iyi şekilde görebilmenize imkân veren panel, 400 nit (HDR10) parlaklık seviyesine çıkarken ekranın mat yapıda üretilmesi, yansıma kaynaklı sorunlarla karşılaşmanızı engelliyor. VA panelin avantajlarını en iyi şekilde kullanan gaming monitör, yatayda ve dikeyde 178’er derecelik görüş açısı sunuyor. Oluşturduğu görüntülerdeki renklerin aslına uygun olmasını sağlayan oyuncu monitörü, yüzde 85 oranında NTSC ve yüzde 119,9 oranında sRGB renk gamını destekliyor.

Verimliliği İleri Düzeyde Artıran Tasarım Detayları

Bilgisayar masanıza ve konumlandıracağınız zemine ayakları sağlam basan Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü, ergonomik özel standında bulunan tam pivot özelliği sayesinde oyun ve çalışma süreçlerinize farklı bir boyut getiriyor. Özellikle tasarım, kod yazımı ve ekranı dikey şekilde kullanmayı gerektiren senaryolarda ciddi bir kolaylık sağlayan monitör, normal konumda kullanılırken ekran yüksekliğinin 10 cm kadar artırılıp azaltılabilmesi imkânı tanıyor. Aryond’un ikinci nesil monitörü tam açıkken 51 cm, tam kapalıyken 41 cm uzunluğa erişiyor. Bu sayede oturduğunuz koltuğun yüksekliğini değiştirmeden yalnızca monitörün ekran yüksekliğini ayarlayarak ideal görüntüler eşliğinde çalışmanız ve oyun oynamanız mümkün oluyor. 100 x 100 mm’lik VESA destekli duvar montaj yuvası aracılığıyla duvara sabitleyerek ya da monitör askı kollarıyla kullanabileceğiniz kavisli monitör, masanızda yer açmanıza ve özgür bir çalışma/oyun ortamı yaratabilmenize destek oluyor.

Bağlantı Noktalarıyla Esneklik Sağlayan Gaming Monitör

Sahip olmayı düşündüğünüz oyuncu monitörünün teknik özellikleri kadar bağlantı noktalarını da önemsiyorsanız, Monster Aryond A27 V1.2 sizi bu alanda da memnun etmeyi başarıyor. Birer adet; HDMI 1.4, HDMI 2.0 ve DisplayPort 1.2 bağlantı noktalarına ek olarak bir kulaklık girişi ve yazılım güncelleme portu bulunduran gaming monitörü, eş zamanlı şekilde farklı bilgisayarlardan görüntü alabilmenize imkân tanıyor. 

Kensington kilidi sayesinde güvenle kullanabileceğiniz modelin öne çıkan bir diğer özelliği ise harici bir hoparlör olmaksızın bilgisayarınızdan gelen sesleri duyabilmenizi sağlayan stereo hoparlör kurulumuna imkân vermesi. Monitöre entegre durumdaki 2 x 2 Watt’lık hoparlör, HDMI ya da DisplayPort’tan gelen ses verilerini oldukça kaliteli bir ses deneyimiyle sunuyor.

Son olarak; saatler boyunca bilgisayar kullanan teknoloji meraklılarının, oyuncuların, kripto borsalarını takip eden profesyonellerin ve tasarımcıların gereksinimlerine yanıt verirken onların göz sağlığını korumayı ihmal etmeyen gaming monitör anti-flicker ve mavi ışık filtresi gibi özellikleri de beraberinde getiriyor. Yeni bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız Aryond ailesinin ikinci nesil üyesi Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü ile hemen tanışın!

Paylaş: