İndirime Giren ve Ücretsiz Dağıtılan Yapımlara Diskinizde Yer Açın

Monster Notebook  23 Mart 2020

Oyun

Dijital oyun platformlarındaki rekabet, her zamanki gibi biz oyunculara yarıyor ve oyun platformlarının yaptığı büyük indirimler, sağlığımız için kendimizi fiziksel olarak izole ettiğimiz ve evde kaldığımız bugünlerde daha da anlamlı hâle geliyor.

Eğer siz de oyun arşivinizi, bütçenizi çok sarsmadan genişletmek ve birbirinden iyi yapımlarla, sinematik bir oyun tecrübesi yaşamak istiyorsanız gelin listemize bir göz atın!

Tomb Raider (2013)-Steam (Ücretsiz)

Lara Croft, alışageldiğimiz cezbediciliğiyle olmasa da tüm ürkekliği ve acemiliğiyle bu reboot oyununda karşımıza çıkıyor. Yayımlandığı 2013 yılında büyük ses getiren yapım, onlarca ödüle de layık görülmüştü. Sürükleyici hikâyesi, çarpıcı sahneleri ve bugün bile gayet iyi görünen grafikleriyle arşivinizde bulunması gereken oyun, 30 saatten fazla oyun süresi vadediyor. Haritalardaki gizli alanları keşfe çıkarsanız, bu süreyi uzatmanız gayet mümkün.

Just Cause 3-Steam (6,75 TL)

“Diktatör Yok Etme Uzmanı” Rico, her zaman olduğu gibi yine iş başında. Bu defaki macera, şirin bir Akdeniz adası olan Medici’de geçiyor. Halkına zulmeden, kendisi de refah içerisinde yaşayan General Di Ravello’yu, malulen emekli etmeye hazırlanan Rico, o helikopter senin bu uçak benim, atlıyor, zıplıyor, patlatıyor ve kötü adamların üstesinden geliyor. 50 saatten fazla oyun süresi vadeden yapım, laf aramızda, son oyundan daha iyi.

Watch Dogs-Epic Games Store (Ücretsiz)

Herkes tarafından, Ubisoft’un GTA serisine bir yanıtı olması beklenen ama farklı oyun dinamikleri sayesinde açık dünya aksiyon oyunları arasında kendine apayrı bir yol açan Watch Dogs, bu hafta Epic Games Store’un ücretsiz dağıttığı yapımlardan biri. Ubisoft’un unutulmaz grafik downgrade’ine uğramasaydı adından muhakkak daha çok ses getirirdi ama bu hâliyle de fena görünmüyor ve oynamaya başladığınızda kendinizi bir yerleri hack’lerken ve ilginç aksiyonlara girerken bulabiliyorsunuz. Oyunu şimdiye dek tecrübe etmediyseniz, oynamanın tam vaktidir.

The Stanley Parable-Epic Games Store (Ücretsiz)

Bir Half-Life 2 modu olarak geliştirilip bu denli ses getiren pek az oyun vardır. 427 numaralı çalışanı yönettiğiniz oyunda, gideceğiniz yolu kendiniz belirleyebilir ya da dış sesin yönlendirmelerine kucak açarak ilginç maceralar yaşayabilirsiniz.

Call Of Duty: Warzone-Battle.net (Ücretsiz)

Black Ops 4 ile battle royale tecrübesini oyunseverlere yaşatan Call of Duty, bu defa Warzone ile karşımıza çıkıyor. Yayımlanmasının ardından yalnızca 10 gün içerisinde 30 milyon oyuncu tarafından aktif olarak oynanan yapım, devasa haritada çok sıkı mücadelelere girmenizi sağlıyor. Battle.net üzerinden ücretsiz indirebileceğiniz oyunun yaklaşık 90 GB olduğunu anımsatalım.

Assassin’s Creed Origins-Steam (67,25 TL)

Eski Mısır’ın gizemli ve ilgi çekici atmosferini, bu defa içine RPG elementleri de katılmış bir Assassin’s Creed oyunu ile deneyimlemeye ne dersiniz? Suikastçı Kardeşlik Örgütü’nün kökenleri hakkında detaylar keşfedebilmemizi sağlayan yapımda kahramanımız Bayek. Yapım, 100 saatin üzerinde bir oyun süresi vadediyor. Yalnız baştan uyaralım, yan görevlere başladığınız vakit oyunun kendi dünyası içinde kaybolabilirsiniz.

Crusader Kings II-Steam (Ücretsiz)

Bu yıl yayımlanması planlanan Crusader Kings III gelmeden önce, strateji yönünüzü güçlendirmek isterseniz, işte size fırsat! Bir süre önce ücretsiz hâle getirilen yapım, çıkışının üzerinden uzun sayılabilecek bir süre geçmiş olmasına karşın, gelmiş geçmiş en başarılı strateji oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.

Hepinize şimdiden iyi oyunlar!

#evdekal

Paylaş: