Kaby Lake İşlemcili Canavarla, Performansın Doruklarına

Monster Notebook  27 Ocak 2017

HaberlerTeknoloji

Intel’in, her yeni nesilde performansını yükselterek enerji tüketimini azalttığı işlemci ailesine yedinci nesil Kaby Lake işlemciler de dahil oldu.

Masaüstü ve mobil tarafta gerek saat hızı gerekse teknik açıdan beraberinde birçok yenilik getiren işlemciler, Monster oyuncu bilgisayarlarıyla buluştu. Elbette her zaman en performanslı bilgisayarı edinmek isteyen oyun meraklılarının hedefine bir kez daha, Monster Tulpar serisi oyuncu notebook’ları girdi.

Kaby Lake İşlemcilerle Hangi Yenilikler Geliyor?

Intel’in “Tick-Tock” gelişim sürecinde ilk defa yaşanan art arda ikinci “Tock”ın eseri olan Kaby Lake ya da kod adıyla 7000 serisi Intel işlemciler, 14 nm üretim süreciyle geliştirildikleri için hayli düşük güç tüketiyor. Buna karşın sanal gerçeklik (Virtual Reality), artırılmış gerçeklik (Augmented Reality), 4K içerik yükleme, Stream servislerinden yüksek çözünürlüklü içerik takip etme, Web deneyimi gibi sayısız alanda performansı yükseltilen Kaby Lake serisi, önceki nesil işlemcilere nispeten daha yüksek saat hızlarına çıkabiliyor. Sekiz kat daha verimli olan ve 6000 serisi Intel işlemcilere oranla hem taban hem de TurboBoost hızlarıyla ciddi fark atan Kaby Lake serisi, iyileştirilen Hyper Threading sistemi sayesinde, bu özellikten yararlanan oyunların daha performanslı oynanabilmesine imkan tanıyor.

Intel’in Canavar İşlemcisi, Oyun Canavarı ile Bir Araya Gelince

Kaby-lake

Teknik özellikleriyle Türkiye’deki oyun tutkunlarının öncelikli tercihi olan Monster bilgisayarlar, Intel’in yeni nesil işlemcileriyle tanışarak zaten yüksek olan performanslarını daha da zirveye taşıyor. Tulpar serisini, Intel Core i7-7700HQ ve Intel Core i7-7700K işlemcilerle güçlendiren Monster, NVIDIA’nın masaüstü ekran kartlarıyla neredeyse aynı başarımı sergileyen 10 serisi grafik işlemcileriyle, güncel oyunların, en yüksek grafik ayarlarında ve son derece akıcı oynanabilmesini sağlıyor. Tercih edilen modele göre NVIDIA’nın GeForce GTX 1060, 1070 ve 1080 serisi GPU’larını bulunduran oyuncu bilgisayarları, NVIDIA’nın G-SYNC teknolojisini destekleyen ekranları aracılığıyla, oyunlarda “Tearing” olarak adlandırılan görüntü bozulmalarını engelliyor.

Monster ile Oyuna Dahil Olun

Oynadığınız oyunlarda her zaman en yüksek grafik ayarlarını seçmek arzusundaysanız ve uyguladığınız görüntü filtrelerine rağmen, oyun akıcılığından taviz vermek istemiyorsanız, Monster Tulpar serisi gaming laptop’lar sizin için ideal hale geliyor. Artık giderek yaygınlaşan sanal gerçeklik destekli oyunları, eksiksiz oynamanıza yardım eden oyuncu bilgisayarları, yüksek bellek kapasiteleri ve sahip oldukları SSD’ler ile oyun ara yüklemelerinin de göz açıp kapayıncaya kadar tamamlanmasına olanak veriyor.

Kod Adı: Kaby Lake olan en yeni işlemci mimarisine sahip 7. Nesil Core i7 notebookları ile oyun tutkunlarının en iyi silahı olan Monster modellerine http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2897 adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Paylaş: