Kız Arkadaşınızın İçindeki Gamer’ı Ortaya Çıkaracak 7 Oyun Tavsiyesi

Monster Notebook  28 Haziran 2018

HaberlerOyun

Bilgisayar oyunlarından keyif alan birisiyseniz muhtemelen bu eğlenceli saatleri kız arkadaşınızla paylaşmak istersiniz. Ancak kabul etmek gerekir ki çoğu zaman onların içindeki rekabetçi kişiliği ortaya çıkarmak pek de kolay olmuyor. Biz de bu durumdan yola çıkarak kız arkadaşınızın içindeki gamer’ı ortaya çıkaracak bir tavsiye listesi oluşturmaya karar verdik. İşte sizler için seçtiğimiz oyunlar.

1.Portal 2

Piyasaya çıktığı 2011 yılından beri popülaritesini kaybetmeyen Portal 2’de amaç, GlaDOS’un kurnazca hazırladığı test odalarından kurtulmak. Bunun için kız arkadaşlarınız ile birlikte Atlas ve P-Body isimli iki test robotunu yönetirken karşınıza çıkacak çeşitli bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Üç boyutlu uzaysal düşünme üzerine kurulu olması, Portal 2’yi ilgi çekici kılan en büyük özelliği. Tabi kâğıt üstünde bulmacaları çözmek için planlama önemliymiş gibi dursa da pratikte çabuk karar verme ve koordinasyon her şeyden önemli hale geliyor.

2.Don’t Starve Together

 Tek kişilik hayatta kalma oyununun çok oyunculu versiyonu Don’t Starve Together, çizgi film tadındaki karakterleri ve atmosferi ile kız arkadaşınızın içindeki oyuncuyu ortaya çıkarabilecek potansiyeli taşıyor. Survival, Endless ve Wilderness adından üç moda sahip oyunda mutluluğun anahtarının ağzına kadar dolu bir buzdolabı olduğunu unutmamalısınız. Her mevsim farklı tehlikeleri barındırırken, mutlu ve ahenk dolu yuvanızı korumak için bir şövalye kadar cesur olmanız gerekiyor.

3.Overcooked

 Acımasız ve alışılmadık tarzdaki mutfakları ile çiftlere farklı bir deneyim yaşatan Soğan Krallığı’na hoş geldiniz. Overcooked, başlangıçta herkesin mutlu mesut görevini tamamladığı bir ortam sunuyor. Ama devreye; buz nehirleri, depremler ve korsan gemileri girdiğinde işler bir anda karmakarışık bir hale gelebiliyor. Tabii bu anlarda ortaya birbirinden komik görüntüler de ortaya çıkabiliyor.

4.Lovers in a Dangerous Spacetime

 Kız arkadaşlarınızla yan yana oturup renkli bir galakside uzay gemisi yönetmeye ne dersiniz? Çılgın ve aksiyon dolu Lovers in a Dangerous Spacetime’da amacınız, bir neon uzay gemisi ile nefretin şeytani güçlerine karşı savaşıp, kaçırılan uzay tavşanlarını evlerine geri götürmek. Tabi bu amaca ulaşabilmek için partnerinizle uyum içinde olmanız gerekiyor.

5.Screencheat

Screencheat, adından da anlayabileceğiniz gibi kazanmanın sadece hile yaparak mümkün olduğu bir oyun. Online veya offline oynanabilen toplam 9 moda sahip oyunda, 10 farklı silahı kullanarak kız arkadaşınızın kendi açınızdan göremediğiniz bir alanda hareket eden karakterini bulup yok etmeniz gerekiyor. Bunun için de yetenekten çok hileye ihtiyacınız var.

6.Call of Duty: WWII

Dünya çapında ün kazanmış oyun serisinin II. Dünya Savaşı’nı konu alan son halkası aracılığıyla kız arkadaşınızın rekabetçi yönünü ortaya çıkarabilirsiniz. Capture the Flag, Domination, Team Deathmatch gibi klasikleşmiş oyun modlarına sahip yapımda 5 kişiye kadar takım kurup rakiplerinizle mücadele ederken eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

7.Nidhogg 2

 Kabul etmek gerekir ki dövüş oyunları karşı cinsin pek de ilgisini çeken yapımlar değil. Ancak renkli atmosferi ve sürprizlerle dolu harita tasarımları ile Nidhogg 2 tüm ön yargıları kolayca yıkabiliyor. Karakter özelleştirme ve farklı silah seçenekleri içeren serinin son oyununda kız arkadaşlarınızla teke tek moda kozlarınız paylaşabilirsiniz. Hatta düelloyu kazanırsanız solucana yem olma onurunu yaşayabilirsiniz.

 

Paylaş: