Etkileyici Hikayeleriyle Spin-Off’ları Yaratılabilecek League of Legends Karakterleri

Monster Notebook  24 Temmuz 2020

Oyun

Hem ana oyunu ile hem de aynı evrende yer alan spin-off yapımlarıyla gündemden düşmeyen League of Legends, sayısı 150’ye yaklaşan karakterleriyle muhtemel spin-off’larda değerlendirilebilecek sayısız malzeme içeriyor. Her birinin kendine has bir hikâyesi olan kahramanlar, yapıma ve LoL evrenine muazzam bir derinlik katıyor. Karizmatik görünümlerinin yanı sıra kendi alanlarındaki başarılarıyla öne çıkan karakterlerden bazılarına gelin birlikte göz atalım ve olası spin-off’ları hayal etmeye başlayalım.

Vladimir

Vladimir

Dünya çapında milyonlarca oyuncunun tercih ettiği acımasız Vladimir, kimilerine göre en iyi tank mage’lerden biri. Sahalarda fırtınalar estirip düşmanlarına kök söktüren Vladimir’i yönetmek başlarda zor olsa da karakterin incelikleri öğrenilince şov başlıyor. Böylesine acımasız bir karakterin spin-off’unun yapılması iyi olabilirdi. Hele bir de Vladimir’in başka karakterlerin zihinlerini ve bedenlerini kolayca kontrol edebilmesi de hesaba katılırsa spin-off bayağı ilginç olabilirdi.

Shyvana

Shyvana

“Ben iki dünyadanım ama hiçbirine ait değilim!” diyen birinden korkmak gerekir ki Shyvana ziyadesiyle korkulacak bir karakter. Yarı ejderha olan Shyvana, düşmanlarını ateşli nefesiyle yakıp çevresine ölüm saçabiliyor. Karanlık bir öyküyle harmanlanmış bir spin-off, Shyvana’ya çok yakışırdı.

Lee Sin

LeeSin

Bazı başka oyunlarda da sıklıkla işlenen “kör keşiş” motifinden hareketle hazırlanan Lee Sin, Ionia’nın kadim dövüş sanatlarını başarıyla uyguluyor. Erken dönem Jackie Chan filmlerindeki hareketli sahneleri anımsarsınız. Benzer sahnelerin bulunduğu ara sinematiklere ev sahipliği yapan bir LoL spin-off’u yapılsaydı, Lee Sin bu sahnelerin aranılan ismi olurdu.

Ekko

Ekko

Kontrol edemediğimiz ve en değerli varlığımız olan zamanı manipüle edebilseydik nasıl olurdu? Bunu biz bilmiyoruz; ama yanıtının Ekko’da olduğuna eminiz. Zira kendisi, icat ettiği Z-Drive’ı kullanarak zamanı istediği gibi değiştirebiliyor. Bunu yalnızca kendisi için değil arkadaşlarını zor durumlardan kurtarmak için de yapıyor. Bir döneme damgasını vuran Timeshift gibi bir oyun geliştirilse ve baş kahramanı da Ekko yapılsa, sizce de güzel bir spin-off olmaz mıydı?

Ryze

Ryze

Kimi oyuncuların sevdiği kimilerininse pek hoşlanmadığı League of Legends karakterleri arasında yer alan Ryze, Dünya Rünleri’ni yakalamaktan yorulmayan, gizemli güçlere sahip sıra dışı bir kahraman. 1100 yaşına yaklaşmasına rağmen azametini muhafaza eden Ryze, büyü odaklı bir spin-off’ta kendine rahatlıkla yer bulabilirdi.

Galio

Galio

Dosta güven düşmana korku veren Galio, iri cüssesinin farkında oluşunu, esprili şekilde dile getirecek kadar da eğlenceli bir karakter. Bir büyü ile uyandırılıp, heykel olarak sürdürdüğü yaşantısına destek birimi şeklinde devam eden Galio, yaratılabilecek bir spin-off’un eğlenceli, eğlenceli olduğu kadar da güçlü bir kahramanı olabilirdi.

 

Paylaş: