Mayıs Ayı İçerisinde Game Pass PC Platformunda Göreceğimiz Oyunlar

Monster Notebook  6 Mayıs 2021

Oyun

Microsoft, Game Pass ile son dönemde oyuncuların haklı olarak en çok saygınlığını kazanan markalardan biri oldu. Markanın, Xbox Game Studios imzalı oyunları çıkar çıkmaz Game Pass’e getirmesi, birçok oyun stüdyosuyla anlaşıp hem bağımsız hem de AAA yapımları yine bu platforma dâhil etmesi büyük yankı uyandırmıştı. Microsoft’un, aralarında id Software ve Bethesda Softworks gibi oyun dünyasının en prestijli oyun stüdyolarını kanatları altına alması ve EA Play oyun kataloğunu, Game Pass üyeleri için kullanılabilir kılması, her geçen gün bu platformun daha fazla oyuncu tarafından kullanılmasını sağlıyor. Oyun tutkunlarının beklentilerini ve isteklerini karşılıksız bırakmak istemeyen Microsoft, Game Pass’e her ay yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. 2021’in yarısına doğru tam hızla ilerlerken mayıs ayı içerisinde PC platformunu da ziyaret edecek oyunları tanımaya ne dersiniz?

Dragon Quest Builders 2 (4 Mayıs)

“Şöyle sevimli grafiklere sahip, arkadaşlarımla ara ara oynayabileceğim, eğlenceli bir oyun arıyorum,” diyorsanız, önce konsol oyuncularının sonra PC’cilerin gönlünü fetheden Dragon Quest Builders 2’yi mutlaka deneyimlemelisiniz. Birçok oyuncunun hemfikir olduğu üzere Minecraft ve Stardew Valley karışımı olan ve tek kişilik modunda Dragon Quest hikâyesi ile şekillenen yapım, Game Pass aracılığıyla sizi onlarca saat ekran karşısına kilitleyecek oyunlardan biri.

FIFA 21 (6 Mayıs)

FIFA 20’nin üstüne eklediği birçok yenilikle futbolsever oyun tutkunlarının beğenisini kazanan FIFA 21 de Game Pass ile oynayabileceğiniz arasına giriyor. İsterseniz kariyer modu sayesinde kendi maceranızı yaşayabilir isterseniz çevrim içi çok oyunculu karşılaşmalarda, dünyanın dört bir yanındaki FIFA 21 oyuncularıyla rekabet dolu maçlar yapabilirsiniz.

Outlast 2 (6 Mayıs)

Korku oyunlarına meraklıysanız, Outlast adını en az bir defa duymuşsunuzdur. Bir gazetecinin Mount Massive Akıl Hastanesi’nden kaçışını konu alan ilk oyundan farklı olarak Outlast 2, toplumdan izole yaşayan tekinsiz bir topluluğa mercek tutuyor. Açık alan korkusu üzerine odaklanan ve yer yer bir ekstrem filmden fırlamış gibi duran sahneler içeren Outlast 2’yi Game Pass üzerinden oynayabilirsiniz.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (13 Mayıs)

1987 yılında başlayan serinin, PlayStation 2 döneminde çıkan iki oyununun yeni nesil konsollar ve PC için elden geçirilmiş versiyonu olan Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, Final Fantasy külliyatının kapağını aralamak için oynayabileceğiniz yapımlardan. Tek kişilik, senaryo temelli rol yapma oyunlarına meraklıysanız, Game Pass’e 13 Mayıs’ta eklenecek iki oyuna mutlaka göz atın.

Just Cause 4: Reloaded (13 Mayıs)

Açık dünya aksiyon-macera oyunlarını seviyorsanız, ajanımız Rico Rodríguez ile yollara düşmeye hazırlanın. Dört oyundur soluksuz bir macera yaşatan Just Cause serisinin son oyununda bu kez, The Black Hand olarak isimlendirilen kanunsuz orduyu alaşağı etmek için çalışıyoruz. Oyunun, serinin diğer üyelerinden ayrılan özelliği ise geliştirildiği oyun motoru Apex’in kasırga, kar fırtınası gibi ekstrem hava koşullarını başarıyla simüle edebilmesi. Kısacası oyunda sizi zorlayan yalnızca düşmanlar olmayacak, aynı zamanda hava şartlarına karşı da mücadele edeceksiniz.

Psychonauts (13 Mayıs)

“Oyuncular tarafından hakkı yenmiş oyunlar hangileridir?” diye sorsanız, ilk 10’a adını rahatlıkla yazdırabilecek Psychonauts, bu ay Game Pass’e geliyor. Oyun dünyasının tartışmasız en önemli isimlerinden Tim Schafer’in sıra dışı zihninden çıkagelen yapım, fantastik macera türünde. Oyunun kimi yerlerinde ana karakter Razputin’i yönetirken bölüm tasarımlarına ve oyun mekaniklerine hayran kalacaksınız. Unutmadan, oyunun ikincisinin de geliştirilmekte olduğunu ekleyelim.

Remnant: From the Ashes (13 Mayıs)

Atmosferi çok güçlü, içinde silah kullanımı ve çevrim içi eşli oyunun da olduğu Souls-like bir oyun arayışındaysanız, Remnant: From the Ashes’ı denemeden geçmeyin. Kadim kötü varlıkların işgali altındaki dünyayı kurtarmaya çalışırken sayısız mob ve iri kıyım birçok boss ile karşı karşıya geleceğiniz oyun, Game Pass’in şimdiden en çok oynanan oyunları arasına girecek gibi görünüyor.

Game Pass’in oyun katalogları genişledikçe deneyimleyebileceğiniz oyunların sayısı da hız kesmeden artıyor. Eğer siz de bu oyun çeşitliliğinden yararlanmak istiyorsanız, Windows 10 işletim sistemli Monster Notebook modellerinden dilediğinizi edinerek 1 ay boyunca Xbox Game Pass üyeliği kazanabilir, favori oyunlarınızı gönlünüzce oynayabilirsiniz.

Paylaş: