Mimari Alandaki Projelerinizi Lumion Pro ile Gerçeğe Dönüştürün

Monster Notebook  29 Mayıs 2017

HaberlerTeknoloji

​Geleneksel çalışma süreçlerinin yavaş yavaş tarihe karıştığı ve modern yazılımların egemenliğini ilân ettiği son yıllarda, mimari alanda çalışmalarını sürdüren profesyoneller de ilgili yazılımlardan azami ölçüde yardım alıyor. Birkaç dakika içerisinde öğrenebileceğiniz kolaylıkta olan ve birkaç saat içerisinde, devasa projeleri bile tamamlayabilmenize fırsat veren Lumion Pro, bu yazılımların başında geliyor.

15 Dakikada Öğrenin, Projenizi En İyi Şekilde Tamamlayın

Bir mimar olarak karmaşık yazılım arayüzlerinden sıkıldıysanız ve projelerinizi hem eğlenceli hem de verimli bir biçimde oluşturmayı arzu ediyorsanız yönelebileceğiniz Lumion Pro, tasarım alanına getirdiği yenilikler sayesinde sizin de başucu programlarınızdan biri hâline gelebilir. İç ve dış mekân aydınlatmalarından mevsim değişikliklerine, gerçekçi yeşil alanlardan oluşturduğunuz sahneleri gerçekçi kılan şeffaf ve yarı şeffaf nesnelerin konumlandırılmasına kadar pek çok imkânı bir arada sunan program, birçok mimari programla da uyumluluk gösteriyor.

AutoCAD, Maya, Revit ve 3DS Max’in yanı sıra SketchUp, ArchiCAD, Allplan ve Cinema 4D gibi yazılımlarla oluşturduğunuz modelleri de aktararak kullanabileceğiniz Lumion Pro, projenizi görsel açıdan zenginleştirmenizi sağlıyor.

Gerçek Zamanlı Tasarımla Beklenmeyen Render Sonuçlarına Veda Edin

Statik sahnelerin yerine, klavye ve fare kombinasyonuyla yönetilebilen gerçek zamanlı sahneler sayesinde eklediğiniz nesne ve modelleri detaylı şekilde görüntüleyebilmenize imkân tanıyan Lumion Pro, bu sayede hatalı render alınmasının önüne geçiyor. Tatmin edici görselleri içeriği ve esnek kullanım arayüzü sayesinde mimari alanında çalışan profesyonellerin en büyük yardımcılarından biri olan program, kısa sürede resim ve video çıktısı verebilmesiyle de öne çıkıyor.

monster-fga

Hazırladığınız projenin videosunu 2560×1440 piksel çözünürlüğünde ve 200 FPS hızında alabileceğiniz Lumion Pro, 7680×4320 piksellik durağan çıktılar alabilmenize de yardım ediyor. Bunlara ek olarak Samsung Gear VR ve Oculus Rift ile deneyimlenebilecek formda 360 derecelik panorama çıktıları da alabilmenizi mümkün kılan yazılımla, çalışmalarınızı proje yöneticileri ya da müşterilerinizle paylaşabilirsiniz.

Lumion Pro’yu, Monster Laptop Modelleri ile Performans Kaybı Yaşamadan Kullanın

Türkiye’de oyun tutkunlarının yakından tanıdıkları ve oyun bilgisayarlarının yanında profesyoneller için özel olarak geliştirdiği performans laptopları ile adından sıklıkla söz ettiren Monster, mimar ve mühendislerin de çalışmalarına hız kazandırmalarına yardımcı oluyor.

Yüksek işlem gücüne gereksinim duyan yazılımlarla çalışıyorsanız ve Lumion Pro’yu performans kaybı yaşamadan deneyimlemek istiyorsanız beklentilerinizi karşılayan Monster laptop modellerinden dilediğinizi seçebilir, proje süreçlerinize dinamizm kazandırabilirsiniz.

Intel’in 7. nesil işlemcileri ve NVIDIA’nın GTX 10 serisi grafik işlemcilerinden gücünü alan Monster performans laptopları, başvurduğunuz uygulamaları akıcı biçimde kullanabilir, hayalinizdeki projeleri kısa süre içerisinde gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Paylaş: