Mitolojik Oyun Bilgisayarı Monster

Monster Notebook  30 Temmuz 2015

HaberlerTeknoloji

Mitolojik Oyun Bilgisayarı Monster

Seçtiğiniz oyun bilgisayarı kadar o bilgisayarın arkasındaki hikaye, dayandığı temeller ve üretiliş amacı da oldukça önemlidir. Bunun bilinci ile üretilen Monster Notebook, her biri Türk Mitolojisi’nden alınmış ürün isimleri ile kusursuz donanımlı bir bilgisayara sahip olmanızın yanı sıra, kişilik sahibi bir bilgisayara sahip olmanızı amaçlıyor.

Türk Mitolojisinden Evlerimize Gelen Canavarlar

Fokus bilgisayar bünyesinde tamamen yerli sermaye ile kurulan Monster, kişiselleştirilebilir, benzersiz ve yüksek performanslı bir oyun deneyimi sunuyor. Hatta bunun için farklı kullanıcılara hitap edecek farklı modellere sahip. Abra, Semruk, Tulpar ve Huma isimli bu modellerin isimleri ise oldukça manidar. Çünkü bunlar, Türk mitolojisinde yer alan canavarların isimleri. Performans kadar, bilgisayarların kişiliğinin de önemli olduğu gerçeğini düşünülerek isimlendirilen modeller, öne çıktıkları özelliklere göre sınıflandırıldı. Şimdi gelin bu isimlerin kökenini ve neden Monster’ın Oyun Bilgisayarı modelleri içerisinde yer aldığını inceleyelim.

Devasa Deniz Yılanı Abra

Yeraltındaki Büyük Deniz (Tengiz)’de yaşayan ve ejdere benzeyen devasa yılan olarak bilinen Abra Canavarı, yeşil baldırlı, ak göğüslü, kayık gibi yassı çeneli bir canavardır. Oldukça büyük boyutlara sahip bu canavar, efsaneye göre bir yağna’yı (fili) tek lokmada yutabilir.

İsmini Abra’dan alan Monster Abra Oyun Bilgisayarı ise serinin en ekonomik modeli olarak öne çıkar. Matrix display – çoklu ekran seçeneği ile birden fazla ekranda işlem yapmanıza olanak sağlayan bu model, oyun oynarken işlerinizi de takip etmenize olanak sağlıyor. Aynı zamanda diğer modellerle yarışabilecek kadar kusursuz işleyen sistemi ve benzersiz performansını da eklemekte yarar var.

Çift Başlı Kartal Semruk

Bakır tırnaklı, sağ kanadı ile güneşi, sol kanadı ile ayı kaplayan ve gök kuşu olarak tasfir edilen bu canavar, aynı zamanda tanrı Ülgen’in sembolüdür. İki başlı bu kartalın, biri insan başı olarak da düşünür.

Semruk oyun laptopu özelliklerine gelirsek, Semruk’un kudret sembolü olmasından esinlenerek üretilen bu modeller, üretilmiş en güçlü grafik özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Yüksek çözünürlük, görsel efekt ve kusursuz görüntüye sahip bu canavar, aynı zamanda oyun laptopu modellerinin ısınma sorununu da kökten çözüyor. Saatlerce süren raidler, uzun dungeonlar ya da League of Legends, Starcraft karşılaşmaları için biçilmiş kaftan.

Beyaz Kanatlı At Tulpar

Özellikle Türk, Kırgız ve Altay mitolojilerinde geçen beyaz veya kara bir at olan Tulpar, Kuday (Tanrı) tarafından yiğitlere yardımcı olması için yaratılmıştır. Manas destanında da geçen Tulpar, kanatlarını yalnız karanlıkta, büyük engelleri ve mesafeleri geçerken açar.

Tulpar’ın destansı ve büyük engelleri kolayca aşmasından dolayı esinlenilen Tulpar Gaming Laptop modeli, asil, zarif ve ince bir tasarıma sahip. Üstün 4. nesil işlemci desteği ile yüksek veri depolama özelliklerine sahip Tulpar, şahlanan at adını fazlasıyla hak ediyor.

Gözü yükseklerde olanlar için Huma Kuşu

Özellikle doğu mitolojisinde oldukça çok bahsedilen Hüma Kuşu, oldukça yükseklerden uçabilen bir kuş türü olarak tasvir edilir. Üzerinden geçtiği diyarlarda bolluk, zenginlik ve mutluluk getireceğine inanılan bu mitolojik kuş, inanışa göre Kaf Dağı’nda yaşamaktadır. Hiçbir zaman gökyüzünden inmediği de söylentiler arasındadır.

Her zaman yükseklerde uçması özelliğinden esinlenerek ismini alan Huma Oyun Bilgisayarı Modelleri ise diğer canavarlar gibi yüksek hız ve performanslı yapısı ile göz dolduruyor. Yine de bu canavarı diğerlerinden ayıran özelliği, oyun tutkunları ile birlikte her sektörden profesyonel kullanıcı için net ve akıcı bir kullanım sunması. Rahatlıkla sunum, iş akışı, ödev vb. İşlerinizi yönetmenize olanak sağlayan model, mat ve parlak ekran seçenekleri ile geliyor.

Canavarları incelediğimize göre şimdi sizi en iyi yansıtan ve ihtiyacınıza en uygun olanı www.monsternotebook.com.tr adresinden rahatlıkla seçebilirsiniz. Online satış sitemizi ziyaret edip, oyun bilgisayarı fiyatları arasında karşılaştırma yapıp, canavarı evinize getirebilir, kusursuz oyun deneyimine şimdi başlayabilirsiniz.

Paylaş: