Monster Abra A7 Serisi Oyun Bilgisayarları ile Farkınızı Ortaya Koyun

Monster Notebook  2 Mayıs 2017

HaberlerOyunTeknoloji

​Güncel oyunları en iyi şekilde deneyimlemek için hevesle aldıktan sonra, bilgisayarınızın teknik yetersizlikleri nedeniyle akıcı bir oyun deneyimi elde etmek yerine akıcı bir slayt gösterisi mi izliyorsunuz? Hiç sorun değil, Monster’ın Abra A7 serisi oyuncu bilgisayarları , yaşadığınız bu sıkıntıları size unutturacak güce sahip. Şık kasa tasarımları, RGB arka aydınlatmalı ve konforlu klavyeleriyle göz dolduran modeller, içinizdeki uslanmaz oyuncuyu açığa çıkaracak donanım bileşenleri ve 170 derece görüş açısı sunan mat Full HD ekranları sayesinde oyunlarda rakipsiz olmanızı sağlayacak.

Abra A7 V7.1.1 17.3″ Oyun Bilgisayarı ile Doyasıya Eğlenin

DirectX 12 destekli oyunları keyifle oynayabilmeniz için 64-bit Windows 10 Home işletim sistemiyle gelen Abra A7 V7.1.1 17.3″ Oyun Bilgisayarı, sahip olduğu 240 GB kapasiteli M.2 formundaki SSD ile işletim sisteminin saniyeler içinde açılmasını mümkün kılıyor. Oyun yükleme sürelerinde de hissedilir fark yaşayacağınız modelde, yüksek boyutlu verilerinizi dilediğiniz gibi depolayabilmeniz için 1 TB kapasiteli mekanik bir sabit disk de yer alıyor. 2133 MHz frekansında çalışan 16 GB kapasiteli DDR4 bellekle donatılan ürün, oyun ve yüksek bellek gerektiren her türlü uygulamayı takılma yaşamadan kullanabilmenize olanak verirken, RAMDisk yazılımlarından yararlanmanıza da zemin hazırlıyor.

Abra A7 V7.1.2

İşlemci ve grafik işlemci noktasında da beklentilerinizi karşılayan Gaming laptop, Intel Core i7-7700HQ işlemcisi ve 4 GB belleğe sahip NVIDIA GeForce GTX 1050 ile güncel oyunları yüksek grafik detay ayarlarında oynayabilmenizi mümkün hale getiriyor. Çalışma hızını 3.80 GHz’e kadar arttırabilen dört çekirdekli ve Hyper-Threading destekli işlemci, GTX 1050’nin tüm gücünün kullanılabilmesine imkan tanırken, hem senaryo bazlı oyunlarda hem de online oyunlarda hedeflediğiniz performansı yakalamanıza hizmet ediyor.

Takımınızla Abra A7 V7.1.2 17.3″ Oyun Bilgisayarı Sayesinde İrtibatta Kalın

İstediğiniz işletim sistemini zahmetsizce yükleyebilmeniz için FreeDOS olarak konfigüre edilen Abra A7 V7.1.2 17.3″ oyun bilgisayarı, Abra A7 V7.1.1 modelindeki teknik özellikler açısından 2133 MHz frekansında çalışan 8 GB kapasiteli DDR4 belleği ve 1 TB kapasiteli mekanik sabit diski ile ayrılıyor. En yoğun oyun seanslarında bile serin kalmayı başaran model, bunun için Dual Fan System özelliğinden istifade ediyor. İşlemci ve grafik işlemcideki yük dengesine göre dönüş hızını otomatik olarak ayarlayan fan sistemi, stabilite ve yüksek performansın bir arada yaşanabilmesine olanak tanıyor.

Online oyunlarda ve İnternet üzerinden canlı oyun yayını yapacağınız esnada da rahatlıkla değerlendirebileceğiniz ürün, Full HD çözünürlüklü Web kamerası ve dahili mikrofonuyla berrak ve kesintisiz canlı yayınlar gerçekleştirebilmenize yardımcı oluyor. Ayrıca, online oyunlarda takım arkadaşlarınızla anbean iletişim kurabilmenizde önemli rol oynayan oyun bilgisayarı, toplamda 4 Watt ses çıkışına sahip Sound Blaster Cinema 3 destekli stereo hoparlörüyle, çoğu noktada harici bir hoparlör kullanmanıza gerek bırakmıyor.

Abra A7 V7.1

Abra A7 V7.1 17.3″ Gaming Laptop ile Rakiplerinize Meydan Okuyun

240 GB kapasiteli M.2 formundaki SSD depolama alanı haricinde tüm özellikleriyle Abra A7 V7.1.2 ile aynı olan Abra A7 V7.1 17.3″ Gaming Laptop, yeni nesil oyunları hayallerinizdeki performansla oynayabilmenize imkan tanıyor. 6 in 1 kart okuyucu, USB 2.0, USB 3.0 ve USB 3.1 Type-C portları aracılığıyla; oyun kontrolcüsü, harici depolama birimi ve USB üzerinden çalışan tüm aygıtları bir arada kullanabilmenizi sağlayan model, HDCP destekli HDMI, Mini-DisplayPort 1.2 ve Mini-DisplayPort 1.3 sayesinde bilgisayarınızdaki görüntüleri alternatif görüntü kaynaklarına eşzamanlı olarak aktarabilmenize ortam hazırlıyor. 802.11ac destekli Dual-Band Wi-Fi ağ bağdaştırıcı ve Gigabit Ethernet portuyla internet ya da yerel ağlara bağlanıp oyun keyfinizi tepe noktaya taşımanıza yardım eden ürün, ilgili ağlara yüksek hızda bağlanarak rakiplerinize meydan okumanıza fırsat veriyor.

Temel donanım özellikleri aynı olmasına karşın bellek ve depolama birimleri noktasında ayrılan, buna karşın yüksek performansından taviz vermeyen Abra A7 oyun bilgisayarları, Full HD çözünürlükte, mükemmel oyun deneyimi yaşayabilmenize kapı aralıyor. Genişletilebilir yapılarıyla bellek ve depolama alanı kapasitelerini arttırabileceğiniz ürünler, Monster’ın, oyuncuların kanını kaynatan tasarımıyla daha da değerli hale geliyor.

Paylaş: