Monster Canavarları, Oyuncuların Elinde Hayat Buluyor – Yarışma Duyurusu

Monster Notebook  31 Mart 2017

Haberler

Yüksek performansları ve göz alıcı tasarımları ile her oyun severin hayallerini süsleyen Monster oyun bilgisayarları, yine şahane bir yarışma ile geliyor. Gücünü, Türk Mitolojisi’ndeki canavar isimlerinden alan bilgisayarlar, bu sefer yepyeni canavar tasarımlarına kavuşuyor. Yarışma hakkında detaylı bilgiyi yazımızda bulabilir, Monster’ın ayrıcalıklı oyun bilgisayarı dünyasına adım atabilirsiniz.

Canavara Hayat Verme Zamanı

Oyun tutkunları tarafından, yine oyun tutkunları için hayata geçirilen birbirinden farklı Monster modelleri, şimdi de yeni kimliklerini arıyor. FRPNET ile ortak düzenlenen yeni bir yarışma ile tasarımcıları, oyun dünyası ile bir araya getiren Monster, eğlenceli ve bol ödüllü dakikaların da önünü açıyor. Yarışmanın kuralları ise oldukça basit. Monster’ın herhangi bir modelini, canavara dönüştürerek, siz de yarışmaya katılabilir, A5 V10.2 15.6″ Oyun Bilgisayarına sahip olmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Hali hazırda birbirinden eğlenceli ve renkli canavar tasarımlarına sahip olan Monster modelleri, bu sayede oyuncuların hayal gücünü de bir adım ileriye taşıyor. Hayalinizdeki canavar oyun bilgisayarını, görsel bir şölene dönüştürmek için sadece bir ay süreniz var. 21 Mart – 21 Nisan tarihleri arasında yarışmaya katılabilir, tasarımlarınızı birbirinden değerli jüri üyelerinin değerlendirmesine sunabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için 150 dpi ve 2000 piksel boyutlarına sahip tasarımlarınızı [email protected] adresine mail atabilir, birden fazla tasarım ile yarışmaya katılarak şansınızı arttırabilirsiniz.

Tasarımını Yap, Monster’ını Kap

En güncel teknolojileri, yüksek teknolojili bilgisayar aksamları ile bir araya getirerek, kusursuz oyun bilgisayarları ortaya çıkaran Monster, bu yarışma ile de gücüne güç katıyor. Hem hayalinizdeki canavar modelini hem de tasarım yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bu yarışma, aynı zamanda Monster’ın yeni tasarımlarına da önemli bir ilham kaynağı oluşturacak. Bu sayede hem Monster’a adınızı altın harflerle yazdırabilir hem de gönlünüzdeki canavar tanımını, markanın bilgisayarları ile buluşturabilirsiniz.

Hem yarışmacılar hem de oyun tutkunları için görsel bir şölen tadında geçecek yarışmada, aynı zamanda şansınızı arttırabilirsiniz. Bunun için yarışma haberini sosyal medya hesabında paylaşmanız ise yeterli. Bu sayede ekstra 5 puan sahibi olabilir, şansınızı her bir tasarımınız için arttırabilir, Abra A5 V10.2 15.6” oyun canavarınızı evinize götürmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Ancak unutmayın. Her bir tasarımda Monster’ın logosuna yer vermeniz ve tasarımınızın daha önce kullanılmamış olması son derece önemli. Yapılacak her bir çalışma, FRPNET ve Monster Notebook tarafından koruma altına alınacak ve kazanan kişi 1 ay sonra duyurulacaktır.

Detaylı yarışma kurallarının ve jüri bilgisinin yer aldığı FRPNET içeriğine adresinden , Monster’ın Facebook sayfasına ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Paylaş: