Oyun Laptopları Altın Çağına Giriş Yapıyor

Monster Notebook  22 Aralık 2016

HaberlerTeknoloji

 

Oyun bilgisayarı denildiğinde ilk akla gelen markalar arasında olan Monster, yüksek sistem gereksinimlerini yeni modellerinde kullanmaya hız kesmeden devam ediyor. Özellikle yeni bir oyun bilgisayarı almayı düşünen kişiler için etkin seçenekleri bir araya getiren Monster modelleri, masaüstü bilgisayarın gücünü diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile bir araya getiriyor.

Atmosferi Doyasıya Yaşamaya Hazır Olun

En gelişmiş ekran kartları ve en yeni nesil işlemciler kullanılarak üretilen Monster oyun Laptopları, sizi kesintisiz bir maceraya davet ediyor. Destansı meydan savaşları, çekişmeli maçlar ya da heyecan dolu görevlere atılmanızı çok daha kolay bir hale getiren modeller, oyun tutkunları için maksimum güç barındırıyor. Özellikle oyuncuların sıklıkla karşılaştığı fps, ısınma ya da takılma gibi problemlere yönelik etkin çözümler üreten markanın modelleri sayesinde, heyecana hız kesmeden devam edebilir, nefes kesen bir performansı deneyimleyebilirsiniz.

Intel ve Nvidia ile yaptığı iş ortaklıkları sayesinde her zaman oyuncuların beklentilerini en üst düzeyde tutan Monster oyun pc modelleri, aynı zamanda kişiselleştirilebilir seçenekler sayesinde oyun severler için en doğru senaryoyu yaratıyor. Etkin soğutma sistemleri, güçlü ekran kartları ya da dinamik işlemci ve bellek seçeneklerinin yanı sıra, bilgisayarınızın gücüne güç katabileceğiniz birbirinden kullanışlı aksamlar, oyun deneyiminizi bir adım daha ileriye taşıyor. Özellikle RAM desteğine ek olarak geliştirilmiş SSD veri depolama alanları sayesinde, bilgisayarınız için kusursuz bir işlem hızı elde edebilir, kullanımınıza göre oyun canavarınızı kişiselleştirebilirsiniz.

Türk Mitolojisinin, Oyun Canavarına Dönüşümü

Abra A7 V5 4.3

Monster, gücünü Türk Mitolojisinden alıyor. Yüzyıllar öncesine dayanan Türk destanlarındaki tarihi karakterlerin en güçlü örneklerini bir arada kullanarak, Türk mitolojisinde bulunan farklı canavarlara yeniden hayat veren Monster laptoplar, isimlerine yakışır bir performansı da beraberinde getiriyor. Abra, Tulpar, Semruk ya da Markut isimlerine sahip Monster laptopları, sistem özelliklerine göre de alt sınıflara ayrılıyor. Kusursuz performansını, köklü bir geçmişe dayandıran modeller, en yüksek sistem gereksinimlerine sahip oyunları dahi kolaylıkla çalıştırabilir bir hale geliyor.

Dizüstü bilgisayarların en önemli problemlerinden biri olan ısınma sorununa da etkin bir çözüm getiren modeller, çift fanlı soğutma teknolojisini modellerine başarılı bir şekilde entegre ediyor. Bu sayede en yoğun grafik tüketiminin ya da en yüksek işlemci kullanımının olduğu dakikalarda dahi takılma yapmayan modeller, yeteneklerinizi kusursuzca ortaya koyabileceğiniz bir ortam yaratıyor.

Modelleri yakından incelemek ve Monster oyun laptopu fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilir, sizin için en doğru performans canavarını rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Paylaş: