PUBG’de Başarılı Olmanızı Sağlayacak 5 Püf Noktası

Monster Notebook  26 Ekim 2019

OyunVLOG

İlk yayınlandığı dönemdeki kadar popüler olmasa da kemik oyuncu kitlesini koruyan PUBG, mobil taraftaki varlığıyla her geçen gün yeni oyuncular kazanmaya devam ediyor. Çıktığından bu yana PUBG oynayanlar zaten oyuna dair püf noktalarını öğrenip stratejilerini bu yönde geliştiriyor, ancak yapımla henüz tanışanların tavsiyelere ihtiyaçları oluyor. Dilerseniz hem oyunun müdavimlerinin hem de PUBG’ye yeni başlayan oyuncuların ilgisini çekebilecek püf noktalarına birlikte göz atalım.

Saklanmaktan Hiçbir Zaman Çekinmeyin

Kıran kırana bir mücadelenin verildiği PUBG’de daima rakiplerinizi alt etmek üzere onların peşinden gitmemelisiniz. Çoğunlukla taktik hamleler yaparak saklanmayı da tercih etmelisiniz. Saklanmak içinse en iyi yer, çalıların arası. Kulağa başta çılgınca gibi gelse de çömelip birkaç dakika boyunca aynı yerde kalın ve olanları izleyin. Yalnız tabiata her zaman güvenmeyin, sağlam bir dürbünlü tüfek ile çimenlerin arasındayken kolayca fark edilir olursunuz.

Mühimmat ve Silahlarınızı Kuşanın

Oyunun hiç şakası yok, ya hayatta kalırsınız ya da geriye kalan onlarca oyuncunun kaderini yaşarsınız. Bu nedenle karaya ayak basar basmaz bir yandan rakiplerinizin ayak seslerini dinlerken diğer yandan bulabildiğiniz kadar çok mühimmat ve silahı toplamalı, edindiğiniz gereçleri doğru şekilde kullanmalısınız. Zırh ve kask konusunu da es geçmemelisiniz, zira birkaç kademelik canınız kalsa bile bu ikili sizi ayakta tutabilir.

Mavi Çemberin İçinde Kalmaya Gayret Edin

Bir yandan malzeme toplamak, diğer yandan rakiplerden uzak düşmek için haritanın ücra köşelerine doğru seyahate çıkmış olabilirsiniz, ama silkinip kendinize gelin, çünkü çember daralıyor. Daima mavi çemberin içinde kalmaya gayret etmeli ve farklı stratejiler geliştirerek rakiplerinizi elimine etmelisiniz. Eğer mavi çemberin dışında kalırsanız, kademe kademe daha fazla hasar alırsınız.

Zorlu Arazi Koşullarına Doğru İniş Yapın

Söylemesi kolay ama yapması zor işlemlerden biri olsa da çoğunluğun yaptığını yaparsanız, şansınız azalır. Ne kadar radikal kararlar alırsanız, PUBG’de kazanma şansınız o denli artar. Zorlu arazi koşullarına sahip alanlara iniş yapmayı herkes göze alamayacağı için orada karşınıza çıkabilecek materyalleri lehinize kullanabilir, mavi çember daralmaya başladığında rakiplerinizi teker teker avlayabilirsiniz.

Tahmin Edilebilirlikten Uzak Adımlar Atın

Zaman geçirmek için silahlarınızı kuşandıktan sonra bir ev bulup banyosunda saklanmak başta iyi bir fikir gibi gelse de bu yalnızca sizin aklınıza gelmiyor maalesef. Rakiplerinizi şaşırtacak, onları tam anlamıyla gafil avlayacak taktikler yaparak zamanı ve çevrede bulunan ekipmanları size avantaj sağlayacak şekilde değerlendirebilirsiniz.

Paylaş: