PUBG’de Eğlenceli ve Zorlu Özel Oyun Modları

Monster Notebook  2 Mart 2024

Oyun

Battle royale oyun türünün öncülerinden olmasının yanında oyun tutkunlarına sürekli yenilenen ve eğlenceli oyun süreçleri yaşatan bir platforma dönüşen PUBG, ana oyundan sıkılanlar için harikulade özel oyun modları da sunuyor. Oyuncuların yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri ve üst düzey stratejiler uygulayabilecekleri modlar, geleneksel battle royale türüne uzak oyuncuları bile PUBG’ye çekiyor. Dilerseniz gelin, PUBG’nin mobil sürümündeki hem eğlenceli hem de zorlu özel oyun modlarına birlikte bakalım.

Bu Modlarda Heyecan ve Meydan Okuma Bir Arada

Oyuncuların, PUBG’deki yeteneklerini sınamalarına olanak verirken onları gerek tanıdıkları arkadaşlarıyla gerekse çevrim içi dünyadaki diğer oyuncularla eğlenceli vakit geçirmelerine zemin hazırlayan oyun modları, aksiyon ve meydan okumayı bir araya getiriyor.

Zombi Modu

Farklı pek çok oyunda da oyuncuların karşısına çıkan zombi modu, PUBG’nin en heyecan verici ve farklı oyun modlarından biridir. Bu modda oyuncular, insanlar ve zombiler olmak üzere iki gruba ayrılır. İnsan oyuncular, sınırlı kaynaklarla donatılır ve amaçları hayatta kalmaktır. Zombi oyuncular ise sayıca üstün olmalarının yanı sıra yeniden doğma yeteneğine de sahiptir. İnsanlar için ana hedef, zombi sürülerine karşı koymak ve hayatta kalmakken zombiler için ise insanları avlamaktır. Oyunculara hem takım çalışması hem de bireysel becerilerini geliştirme fırsatı sağlayan zombi modu; stratejik hazırlama, kaynak yönetimi ve hızlı karar verme kabiliyetlerini gerektirir.

Savaş Modu

PUBG’nin geleneksel battle royale formatını hızlandırılmış bir ölüm maçına dönüştüren savaş modunda oyuncular, sürekli yeniden doğar ve belirli bir puan hedefine ulaşmak için mücadele ederler. Savaş modu, oyuncuların reflekslerini ve savaş kabiliyetlerini sınarken özellikle hızlı düşünme ve hareket etme yeteneklerini geliştirmek isteyen oyuncular için uygundur. Oyuncular, kesintisiz aksiyon ve çatışma içinde, en iyi stratejileri ve pozisyonları belirlemek zorundadır.

Arctic Mode

Oyuncuları, PUBG Mobile’ın Vikendi haritasında zorlu kış koşullarında hayatta kalmaya davet eden modda, oyuncuların, soğuktan korunmak için ateş yakmaları, ısınmaları ve yiyecek bulmaları gerekir. Ayrıca, periyodik olarak gelen kar fırtınaları, oyuncuları sığınak aramaya ve hayatta kalmak için stratejiler geliştirmeye zorlar. Arctic Mode, hayatta kalma becerilerini ve kaynak yönetimini ön plana çıkararak oyunculara sıradan bir battle royale deneyiminin ötesinde bir meydan okuma sunar.

Infection Mode

Oyuncuları savunucular ve enfekte olanlar şeklinde iki gruba ayıran modda, enfekte olan oyuncuların amacı, savunucuları avlayarak onları enfekte etmek; savunucuların amacı ise belirli bir süre boyunca hayatta kalmak ve enfekte olanlara karşı koymaktır. Oyunculara takım çalışması yapma ve bireysel becerilerini geliştirme imkânı veren Infection Mode, stratejik düşünmeyi gerekli kılar.

Payload Mode

Ağır silahlar ve askerî araçlarla donatılan bir savaş alanı sunan modda; helikopterler, roketatarlar ve hava saldırıları gibi özellikler vardır. Oyuncular, ağır silahları ve araçları kullanarak rakiplerine karşı üstünlük sağlamaya çalışır. Payload Mode, yüksek tempolu ve yüksek aksiyonlu bir oyun deneyimi sunar ve bu süreçte oyuncuların, savaş birlikte ve stratejik düşünme yeteneklerini sınar.

Team Deathmatch

Zombi modu gibi birçok oyunda yer alan Team Deathmatch, PUBG Mobile’ın aksiyon dolu oyun modlarından biridir. İki takımın, belirli bir süre içinde en çok öldürme sayısına ulaşmaya çalıştığı bir ölüm maçı formatındaki modda oyuncular, sürekli yeniden doğma özelliği sayesinde hızlı bir şekilde aksiyona geri dönebilirler.

Eğer siz de PUBG Mobile’ı telefon veya tablet ekranıyla oynarken güçlük çekiyorsanız, daha konforlu bir oyun deneyimi yaşamak adına “canavar” gibi bir gamepad edinmelisiniz. Monster Pusat Clutch gamepad, PUBG Mobile oynarken ekranın tamamına hâkim olabilmenizi ve refleksif hamlelerinizi, hedeflediğiniz şekilde gerçekleştirebilmenizi sağlar.

Paylaş: