PUBG’de Sizi Başarıya Taşıyacak En Etkili Silahlar

Monster Notebook  23 Temmuz 2018

HaberlerOyun

Gökyüzünden süzülürken bilinmezliğe doğru yol aldığınızı fark ettiniz ve sizi çevrelemeye başlayanın yalnızca daralan güvenli bölge halkasının olmadığını anladınız. Sizi çevreleyen bir diğer unsur da yaşamanız muhtemel olan silah ve cephane yoksunluğu. Yine de umudunuzu kaybetmeyin ve hızlı hareket edin; zira PUBG’de sizi başarıya taşıyacak en etkili silahların hangileri olduğunu öğrenirseniz bir başınıza 99 kişiye karşı ayakta kalabilirsiniz. PUBG’de en etkili silahlar hangileri, gelin birlikte bakalım.

  1. Groza

Assault Rifle gücünün ve Submachine Gun esnekliğinin karışımı olarak adlandırabileceğimiz Rusya menşeli Groza, kolay kolay karşınıza çıkmayacak silahlardan biri ama bulduğunuz an onu ne pahasına olursa olsun yanınızdan ayırmayın. Yüksek isabet oranı, Groza’yı en sevdiğiniz silahlardan biri yapacak.

  1. SLR

PUBG cephaneliğinin yeni üyelerinden SLR, hızlı ateşleme sistemi ve rakiplerinizi gördüğünüz yerde elimine etmenizi sağlayan dürbünüyle en etkili PUBG silahlarından biri. Özellikle hıza ihtiyacınız olduğu alan daralması anlarında kullanabileceğiniz SLR ile rakiplerinizi üç atışla haklayabilirsiniz.

  1. KAR98K

Uzun adı “Karabiner 98 Kurz olan KAR98K” olan KAR98K, oyun dünyasının geri kalanında olduğu gibi PUBG’de de en güçlü silahlar içerisinde bulunuyor. Uzun menzilli atışlarda hedefi ortadan kaldırmanıza yardım edecek KAR98K, kolay bulunabilen mermileri ile favori silahlarınızdan olacak. Ancak unutmayın; KAR98K en büyük rakibi AWM gibi bolt-action yani atış sonrası kurmanız gereken silahlardan. Buna dikkat edin ve planlarınızı bu doğrultuda yapın.

  1. M249

Yalnızca sandıklardan bulunabileceğiniz M249, tam anlamıyla bir ölüm makinesi. 10 saniye içinde 100 atış yapabilmesi, odaları temizlemeniz ve çevredeki rakipleri geri püskürtmenizi sağlıyor. Çeşitli eklentilerle daha da verimli hale gelen silah, oyundaki en iyi Light Machine Gun sınıfı silahlar arasında bulunuyor.

  1. S686

Girdiğiniz yapılardan birinde rakiple karşı karşıya kaldınız. Adrenalin seviyeniz anında zirveye çıktı ama ne yapmanız gerektiği belli; S686’yı rakibinize doğrultup tetiğe basmak. Bu silahla çok hızlı bir aksiyon yaşamanız pek mümkün değil ama yakın mesafe atışlarında rakibinizi saf dışı etmeniz ve toplam rakip sayınızı azaltmanız S686 ile gayet mümkün.

  1. M0N5T3R

Yüksek donanım gücüne sahip bilgisayarlarla akıcı çalışan PUBG’de sizi başarıya taşıyacak bir diğer silah ise M0N5T3R ya da daha bilindik adıyla Monster Notebook. 4K çözünürlükte ve en yüksek grafik detay ayarlarında mükemmel bir oyun deneyimi yaşamak için siz de dilediğiniz Monster Notebook modelini edinin, rakiplerinizin arasından sıyrılarak her turnuvada birinci olun.

Paylaş: