Pusat Clutch Gamepad İnceleme

Monster Notebook  28 Aralık 2022

İncelemeler

Favori oyunlarınızı, klavye-fare ikilisi olmaksızın, son derece konforlu şekilde deneyimlemeyi hedefliyorsanız, yeni nesil özelliklerle donatılan gamepad modelleri size hitap ediyor. Ancak yeni bir gamepad edinme konusunda bütçeniz size biraz engel oluyorsa hem teknik yeterlilikleriyle beklentilerinize yanıt verecek hem de kolayca edinebileceğiniz fiyat aralıklarına konumlandırılan bir “Canavar”ı, Pusat Clutch gamepad’i tercih edebilirsiniz.

Pusat Pro gamepad modelleriyle Türkiye’deki oyuncuların büyük beğenisini kazanan Monster Notebook imzalı Clutch, gerek bilgisayar oyunlarını gerekse oyun konsolu ve akıllı cihazlarınızdaki oyunları keyifli şekilde deneyimlemenizi sağlıyor. Ergonomik yönden sizleri memnun ederken beraberinde getirdiği imkânlarla hayalini kurduğunuz rahat ve uzun soluklu oyun sürecini size yaşatmayı vadeden modelin teknik ayrıntılarına gelin birlikte göz atalım.

Pusat Clutch Gamepad Çoklu Platform Desteğiyle Geliyor

Fiziksel yapısı, tuş dizilimi ve analog çubukların yerleşimiyle Xbox gamepad’inden izler taşıyan Pusat Clutch gamepad, Xbox gamepad’lerinin kontrol şemasına aşina olanları memnun ediyor. Yuvarlak ve yön tuşu formundaki iki farklı başlığa sahip D-Pad’i ile platform ve benzeri oyun türlerinde size rahatlık sunan oyun kontrolcüsü, omuz ve tetik tuşlarının yerleşimiyle de genel kullanım alışkanlıklarınızda değişiklik yapmanıza gerek bırakmıyor. PC platformunda yayımlanan oyunlardaki tuş yönergelerini en iyi şekilde takip edebilmeniz için XYAB standardında tuşlarla gelen model, ilgili tuşların ve “Ev” tuşunun arka aydınlatmaya sahip olmasıyla fark yaratıyor. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde ve loş ışıklı ortamlarda ilgili tuşların RGB LED aydınlatması, şık tasarımlı gamepad’in görünümünü daha da güçlendiriyor.

X-Input ve D-Input desteği sayesinde; PC, Nintendo Switch, Android işletim sistemli akıllı cihazlarla eşleştirip kullanabileceğiniz Pusat Clutch gamepad, Bluetooth ve 2,4 GHz alıcısı ile çok yönlü kullanıma uygun hâle geliyor. Kullanım kılavuzundan destek alarak yapılandırabileceğiniz modeli aynı anda Bluetooth ve 2,4 GHz alıcısı ile kullanmanıza da imkân tanınıyor. Cihazlar arası geçiş işlemini, pratik bir tuş kombinasyonuyla gerçekleştirmeniz mümkün olurken oyun keyfiniz böylece katlanıyor. Telefonunuzla birlikte kolayca kullanabilmeniz için mobil cihaz tutucuyla birlikte gelen gamepad, tutucuyu dilerseniz masanıza dilerseniz gamepad’e takılı vaziyette bulundurmanıza izin veriyor.

Geniş Kapasiteli Batarya ile Saatlerce Kesintisiz Oyun Keyfi

Haricî olarak pil takılmayan ve dâhilî batarya ile yapılandırılan Pusat Clutch gamepad, 700 mAh kapasiteli şarj edilebilir bataryasıyla tam şarj sonrasında size 12 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. Paket içeriğine eklenen bir ucu USB-A diğer ucu USB-C konnektörlü kablo aracılığıyla; powerbank, adaptör, oyun konsolu ve bilgisayar gibi cihazlar üzerinden şarj edebileceğiniz gamepad’in batarya doluluk oranı, üzerindeki aydınlatmaların ve sahip olduğu titreşim özelliğinin etkinliğine göre değişiklik sergileyebiliyor.

Kurulum ve kullanım sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız için özel olarak tasarlanan Monster Pusat Clutch gamepad; Nintendo Switch oyun konsolu, akıllı cihaz ve bilgisayarınızdan 10 metre uzakta olsa dahi sorunsuz şekilde kullanılabiliyor. Bilgisayarınızı, konsolunuzu veya akıllı cihazlarınızı, geniş ekranlı televizyonunuza bağlayarak oturma odası rahatlığında oyun keyfi yaşamayı amaçlıyorsanız, model, beklentilerinizi rahatlıkla karşılıyor. Bluetooth üzerinden bağlantı kurduğu Nintendo Switch oyun konsolundaki bazı oyunların ihtiyaç duyduğu hareket sensörlerini de üzerinde taşıyan Pusat Clutch gamepad, kusursuz oyun oturumları yaşamak arzusundaki herkese hitap ediyor.

Yeşil ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan ve üzerinde, Monster’a özgü renk/simgeleri bulunduran Monster Pusat Clutch gamepad, Xbox ve PlayStation oyun konsollarının güncel kontrolcülerine kıyasla çok daha erişilebilir fiyat aralıklarında seyrediyor. Eğer siz de oyun seanslarınıza renk katacak ve bu süreçleri konforlu kılacak bir gamepad arayışındaysanız, Pusat Clutch ile tanışabilirsiniz.

Paylaş: