ReCore : İnsanlığı Kurtarmak Sizin Elinizde 

Monster Notebook  23 Eylül 2016

HaberlerOyun

Aksiyon-macera türünü sevenler için geliştirilen ReCore Mega Men, Onimusha gibi efsanevi serilerin yapımcısı Keiji Inafune’nin ve Metroid Prime’ın yaratıcılarının imzasını taşıyor. Yeni nesil için geliştirilen oyun; kum fırtınalarının, yeni görevlerin aniden belirlediği dinamik dünyası kadar, gelişmiş oyun mekanikleri ve konusu ile oyuncuları asla bitmesini istemeyecekleri bir maceranın içerisine çekiyor.

ReCore: Konusu ve Karakterleri

Üçüncü şahıs (third-person) gözünden oynayacağınız ReCore, keşif ve kaynak toplama üzerine kurulu bir oyun. Concept ve Armature Studio tarafından geliştirilen, Microsoft tarafından yayınlanan oyunun savaş mekanikleri yaratıcı taktikler geliştirmek, doğru zamanlama ve ekip üyelerinin özelliklerini en iyi şekilde kullanmak üzerine kurulu.

Oyunda yönettiğimiz ana karakterimiz gezegenimizde yaşanmış korkunç felaketten kurtulmayı başarmış, genç Joule Adams. İnsanlığını kurtuluş umudu olarak kurulması planlanan koloniye gitmek için gönüllü olan Joule, tehlikeli robot düşmanlara karşı verilen savaşta Corebot’ları yöneten korkusuz bir lider profili çiziyor. Yolculuğun başında dondurularak uyutulan ve yüzyıllar süren uykusundan uyandığında hiçbir şeyin planlandığı gibi gitmediğini fark eden ana karakterimize Corebot adı verilen bir grup robot eşlik ediyor. Mack, Seth, Duncan ve Violet’ten oluşan Corebot ekibi genç kâşife savaşlarda ve bulmacalarda yardımcı oluyor.

Far Eden: Düşmanlarla Dolu, Zorlu Bir Gezegen

icerik

Yarı-açık dünya konseptine sahip olarak tasarlanan oyun Far Eden isimli uzak bir gezegende geçiyor. Oyun senaryosuna göre 21. yüzyılın başlarında keşfedilen birçok gezegenden biri olan Far Eden gizemli ve dinamik bir dünya. Yüzeyde etkili olan kum fırtınaları oyun alanını sürekli değiştirerek, yeni meydan okumaların ve keşfedilecek alanların ortaya çıkmasına neden oluyor. Çöller ve zindanlarla dolu olan gezegende ilerlerken karşınıza çıkacak düşman robotları elinizdeki uygun renk kodlu silahlar yardımıyla yok etmeniz gerekiyor. Oyun boyunca ekipmanlarınızı ve karakterinizi güçlendirmek için seviye atlamanız ve topladığınız malzemeleri birleştirmeniz gerekiyor.

ReCore için Sistem Gereksinimleri

16 Eylül’de ülkemizde satışa sunulan ReCore’un minimum ayarlarda oynanabilmesi için Intel Core i5 3550 veya AMD FX-6300 işlemciye, AMD Radeon R7 veya NVIDIA GeForce GTX 660/570 ekran kartına ve 8 GB RAM’e gereksinim duyuyor. Tercihinize bağlı olarak kendi sitesinden, dijital marketlerden veya teknoloji marketlerden satın alabileceğiniz ReCore için tavsiye edilen sistemin Intel Core i5 4570 veya AMD FX-8350 işlemci, AMD Radeon R9 290X veya NVIDIA GeForce GTX 780 ekran kartı ve 16 GB RAM gibi donanımsal özelliklere sahip olması gerektiği belirtiliyor. Oyunun sorunsuz bir şekilde çalışması için bilgisayarlarda Direct X 11’in ve Windows 10’un yüklü olması gerekiyor.

Paylaş: