Arkadaşlarınızla Sosyalleşebileceğiniz Remote Play Together Destekli 5 Oyun

Monster Notebook  25 Mart 2020

Oyun

Yerel çok oyunculu desteği sunan oyunların yıldızını, Remote Play Together hizmetiyle yeniden parlatan Steam, hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için evde bulunduğumuz şu dönemde, oyunlar yardımıyla arkadaşlarımızla daha fazla sosyalleşebilmemizi sağlıyor. Sistem gereksinimleri düşük olan ve tam bir eğlence tufanı yaratacak oyunların hangileri olduğunu merak ediyorsanız, sizi daha fazla bekletmeden listemize geçiyoruz.

  1. Cuphead

Zorluğu nedeniyle tek oyuncuyla oynanıp bitirilemeyecek oyunlar listesi hazırlasaydık, emin olun, listenin tepesinde yine Cuphead yer alırdı. Neyse ki yapıma Remote Play Together desteği geldi de artık arkadaşlarınız bu oyuna sahip olmasa da onlarla birlikte bu oyunu oynayabilecek, belki de sonunu getirebileceksiniz. Çok fazla arkadaşınız varsa, ikili takımlar oluşturup hangi takımın daha fazla bölüm geçtiği konusunda bir yarış bile düzenleyebilirsiniz. Düşüncesi bile heyecan verici.

  1. Worms W.M.D

Kadim dostumuz Worms, arkadaşlarınızla uzaktan düzenleyeceğiniz oyun partilerinin konuğu olmaya geldi. Sunduğu eğlence ve içerdiği esprilerle, saatlerin su gibi akıp geçmesini mümkün kılan Worms W.M.D’yi listemize almazsak olmazdı. İki boyutlu Worms dünyasını paramparça ederken birbirinden eğlenceli ve komik silahlarla diğer kurtçukların hakkından gelmeye çalışacağınız oyunda, karakter özelleştirmelerinden yardım alarak arkadaşlarınızın kahkahaya boğulmasını sağlayabileceğinizi hatırlatalım.

  1. Overcooked! 2

Team17 tarafından yayımlanan bir diğer oyun ise hepinizin adını duyduğu ve belki de saatlerce oynadığı Overcooked! 2. Yemek pişirmenin eğlenceli ve rekabetçi tarafına odaklanmanızı sağlayan yapımın dört oyuncuyla bambaşka bir tat verdiğini söylemeliyiz. Tat demişken, oyunda lezzetli görünen bazı yemeklerin tariflerini, gerçek hayatta da denesek fena olmaz sanki.

  1. Castle Crashers

Her gün yeni onlarca oyunun yer aldığı Steam’de, hiç eskimeyeceğini düşündüğümüz yapımlardan biri olan Castle Crashers, diskinizde yalnızca 197 megabaytlık bir yer kaplasa da sunduğu eğlenceyle 100 terabaytlık nice yapıma taş çıkarıyor. Esprilerin gırla gittiği, boss dövüşlerinin kimi zaman zorladığı, aksiyonun dur durak bilmediği yapım, Remote Play Together ile sorunsuz şekilde oynanabiliyor.

  1. Business Tour

Uzaktan bakınca sıradan bir oyun gibi görünse de arkadaşlarınızla oynamaya başlayıp biraz da oyunun inceliklerini öğrendiğinizde, karşısından ayrılamayacağınız Business Tour, listemizin son sırasında yer alıyor. Her ne kadar son güncellemelerin ardından birtakım bağlantı sorunları nedeniyle oyuncuların canını sıksa da bu oyunun sunduğu eğlenceye yaklaşan pek az yapım var ve oyunun sorunları, bu nedenle görmezden gelinebilir. Dört kişiye kadar arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Business Tour’u, masa oyunlarına meraklıysanız kesinlikle kaçırmayın.

Hepinize şimdiden iyi oyunlar!

#evdekal

Paylaş: