Rise of the Tomb Raider’da Karşılaşacağınız En Tehlikeli 6 Düşman

Monster Notebook  2 Ağustos 2016

HaberlerOyun

Lara, keşfetme merakını hiçbir zaman kaybetmiyor. Serinin en son oyunu Rise of the Tomb Raider’la gönüllerin dijital sultanı Lara Croft yüzlerce tehlikeli olayla karşı karşıya geliyor. Oyunda doğa şartlarına karşı dayanıklı olmanız gerektiği kadar en az düşmanlara karşı da dikkatli olmanız gerekiyor. Bu yazıyla, Rise of the Tomb Raider oyununda karşınıza çıkabilecek amansız düşmanların bazılarını tanıtacağız.

  1. Alev Makineli Askerler

1

Zorlu olan görevlerde işinizi ve hayatınızı daha da zorlaştıracak olan alev makinesi taşıyan askerler, ortadan kaldırması biraz uğraştıracak düşman modellerinden biri. Pompalı tüfekle birkaç atışta haklayabileceğiniz bu arkadaşlar, uzun menzilli silahları yüzünden size zorlu anlar yaşatacak. Arkasında saklanabileceğiniz alanlar bulmaya dikkat edin.

  1. Ayılar

2
Sibirya’nın vahşi doğasında karşınıza çıkacak olan devasa ayılar, elimine etmesi son derece zorlu düşmanlardan biri. Sahip olduğunuz yaya ekleyeceğiniz zehirli oklarla birkaç atışta öldürebileceğiniz bu korkunç canlı, ölmeden önce sizi uzun süreler kovalayacak. Ayıyı öldürdükten sonra, postunu kullanarak işinize yarayacak malzemeler üretebilirsiniz.

  1. Ölümsüz Savaşçılar

33Gördüğünüz anda sizde kaçma hissi uyandıracak doğaüstü güçlere sahip bu düşmanlar, sahip oldukları gelişmiş zırh sayesinde kolay kolay ortadan kaldırılamıyorlar. Yakınlarında olmadan onları etkisiz hale getirmeyi deneyin ve Lara’nın tırmanma ve sıçrama yetenekleriyle bulunduğunuz alanı lehinize kullanın. Eğer doğru zamanda doğru açıyla saldırabilirseniz, bu düşmanları tek hamleyle yok edebilirsiniz.

  1. Trinity Silahlı Askerleri

4
En iyi şekilde savaşacak şekilde eğitilen Trinity kuvvetleri, bazı bölümlerde size kan kusturabilirler. Usta birer nişancı olan bu askerler, sahip oldukları ağır silahlar ve üst düzey zırhlarla size hayatın anlamını sorgulatmaya yeminli gibilerdir. Aynı sahneleri pek çok kere tekrar etmenize neden olacak düşmanları, mümkün olduğunca sakin ve kontrollü hareket ederek öldürebilirsiniz.

  1. Helikopter

5

Birçok oyunda bölüm sonu yaratıklarının zorlu olmasına alışkınsınız. Ancak bu defa işler hayli farklı. Düşmanınız kana susamış düşmanlar tarafından kullanılan gelişmiş silah teçhizatına sahip bir helikopter! Helikopterle karşılaşacağınız alanda saklanabileceğiniz bölgeleri iyi belirleyerek dikkatli bir şekilde hareket etmelisiniz. Yoksa ağır bombardımandan sağ kurtulamazsınız.

  1. Güçlü Canavar

7d2d48fc-0b47-4bef-ab95-038521f83478

Rise of the Tomb Raider boyunca karşılaşacağınız düşmanları yok etmenizde en büyük yardımcınız olmaya aday Monster oyuncu bilgisayarları, en yeni Intel işlemciler ve NVIDIA GeForce grafik işlemcileriyle güçlendirilmiştir. Bu sayede oyunlardaki en karmaşık sahnelerde bile rahatlıkla hedef alabilir, düşmanlarınızı kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz. Siz de birbirinden güçlü Monster gamer laptop’larından alın, Rise of the Tomb başta olmak üzere pek çok oyunu akıcı bir şekilde oynayın.

Paylaş: