Şampiyon Sihirdar’ın Seçimi Oyun Bilgisayarı

Monster Notebook  24 Temmuz 2015

HaberlerOyun

Şampiyon Sihirdar’ın Seçimi Oyun Bilgisayarı

Performansı ile kusursuz, tasarımı ile eşsiz bir oyun bilgisayarı olan Monster, League of Legends tutkunlarına özel ayrıcalıklarla beğeninize sunuluyor. Rolünüz ne olursa olsun (Tank, Dps, Mage, Hydrid ya da Support) oyun deneyiminizi maksimuma çıkarmayı amaçlayan modeller, her oyuncuya ayrı özelleştirilebilir seçenekler tanıyor.

Nexus Tower’da Bir Canavar

League of Legends kitlesinin gün geçtikçe profesyonel hale gelmesi elbette oyun zevkimizi gün geçtikçe arttırıyor. Aksiyonun kesilmediği inhibitor savaşları, jungle’da minion kesme ya da middle lane karşılaşmaları artık daha önce olmadığı kadar zorlu ve bir o kadar da eğlenceli.

Dps’in yağmur gibi yağdığı, atmosferiyle göz dolduran, super minion’lardan gelen ekstra güçler ile bizi kendine hayran bırakan şampiyonlarımız, oyun zevkimizi maksimuma çıkarmaya devam ediyor. Artık bu atmosferi tatmamış veya lol oynamamış bir gamer kalmadı herhalde. Sonuçta kimse Twisted Treeline’da bir müsabakaya hayır diyemez öyle değil mi?

Ability Power’dan Daha Güçlü Bir Gaming Laptop

Her ne kadar hepimiz bayılarak League of Legends oynuyor olsak da, birçoğumuzun karşılaştığı bazı önemli sorunlar var. Ekran donmaları, bilgisayarın aşırı ısınması ve de ne yazık ki düşük sistem gereksinimlerine sahip bilgisayarlar. Support, Tank ya da Hibrid olarak oynuyor olun en önemli sorunların başında düşük fps ve bilgisayarın sanki Nasa server’ına bağlanmaya çalışır gibi kasması geliyor. İşte bu noktada da Monster devreye giriyor. Oyundan aldığımız hazzı yerle bir eden ve çoğu kez sinir krizleri geçirmemize neden olan sistem sorunlarına Monster oyun bilgisayarları, yüksek performansları ile çözüm olmayı amaçlıyor.

“Peki nedir bu Monster?” diyebilirsiniz. Bu kadar sıkı bir oyuncu olarak şu ana kadar bilmiyor olmanız bizi şaşırtmış olsa da kısaca açıklayalım. Fokus Bilgisayar bünyesinde faaliyet gösteren Monster, oyuncular için yine oyuncular tarafından laptop üreten yerli bir bilgisayar markası. En yeni nesil işlemcileri, en yüksek çözünürlüklü ekran kartlarını ve üstün performanslı oyun bilgisayarlarını bünyesinde bulunduran Monster, tabiri caizse canavar lakabını fazlasıyla haketmekte.

Rün Dizilimi’ne Monster Ekleme Zamanı

Hali hazırdaki Monster kullanıcılarının “Ekranlara Sığmayan Oyun Deneyimi” olarak nitelendirdiği oyun bilgisayarı modelleri, birbirinden farklı isimlere ve yeteneklere sahip. Abra, Semruk, Tulpar ve Huma ismindeki laptop modellerinin her biri birbirinden farklı yeteneklere sahip. Ayrıca isimlerinin kökeninin de Türk mitolojisine dayandığını hatırlatalım.

Intel I7 İşlemci desteği ve Nvidia Geforce GTX serisinin desteği ile gelen bu modellerin diğer bir özelliği ise yalnızca laptop olarak üretiliyor olması. Masaüstü bilgisayarın tüm fonksiyonelliğini, diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile birleştiren bu canavarlar, her zaman ve her yerde turnuvaya hazır olmanızı sağlıyor. Şampiyonunu seç ve kusursuz oyun deneyiminin tadını çıkar! Modelleri hemen şimdi incelemenizi öneririz.

Paylaş: