Sims 4 Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Detay

Monster Notebook  25 Aralık 2018

HaberlerOyun

20 yıla yakın süredir en çok oynanan hayat simülasyonu serisi olan The Sims, dört yıl önce çıkan son oyunu The Sims 4 ile kitleleri peşinden sürüklemeye devam ediyor. Bunca zamandır oynanmasına karşın, serinin fanlarının dahi gözden kaçırabileceği çok sayıda detayı beraberinde getiren The Sims 4 hakkında bilmeniz gereken 10 ilginç detaya birlikte göz atalım.

1. Ürkütücü Bebeklere Hazır Olun

Her oyun, doğası gereği çeşitli yazılımsal sorunlarla gelir ama The Sims 4’teki hata gibisine az rastlanır. Heyecanla beklenen doğum sonrasında dünyaya gelen bebek, yapımdaki bir bug nedeniyle ürkütücü ve hatta şeytani görünebilir.

2. Haktan Akdoğan Görev Başına

Dünyada yaygın olarak inanılan UFO ve uzaylıların insan kaçırma olgularının bir şekilde kendine yer bulduğu oyunda, oldukça gerçekçi kaçırılma süreçlerine tanık olunabilir.

3.Aile Saadetinin Yolu Tadilattan Geçer

Oyunda aile hayatınız mutsuz gidiyorsa ve ev halkında genel bir memnuniyetsizlik varsa onların gönlünü akıtan muslukları tamir ettirerek veya evde çeşitli tadilatlar yaptırarak alabilirsiniz.

4. Simler Umursamaz Değil Yoğundur

Simler’in bebekleri ne kadar yüksek sesle ağlarlarsa ağlasınlar eğer anne veya babaları önemli bir işle meşgul oluyorlarsa onların ağlamalarına aldırış etmezler. Ancak bu sürekli ve uzun süreli olursa Sosyal Güvenlik Hizmetleri devreye girerek bebeğe ailenin elinden alabilir.

5. Simler’in Kayıtsız Kalamadığı Yiyeceklere Dikkat

Sağlıksız olan şey lezzetlidir kuralını bilen ve pek çok şeye tepki vermemelerine karşın ızgara peynire asla hayır diyemeyen Simler, bir süre sonra ızgara peynir resimleri çizip ızgara peynirleri evlat edinmeye bile çalışabilirler.

6. Gizemli Gözlere ve Kahkahalara Denk Gelebilirsiniz

Oyunun genelinde saymakla bitmeyecek kadar gizli nokta var ancak Sylvan Glade bölgesinin güzelliği ardına saklanan gizemli gözlere ve ansızın ortaya çıkan kahkahalara denk gelmeniz mümkün.

7. Hayalinizdeki Süper Kötüye Sim Karakterinizle Ulaşın

Son dönemde süper kahraman filmlerinin hayli popüler hale geldiği açık. The Sims 4 de süper kahraman olamayan ama süper kötü olma yolunda ilerleyebilen Simler oluşturabilirsiniz. İlk adım olarak gizli ajan kariyerini seçmeniz yeterli.

8. Doğaüstü Güçlere Sahip Bir Bebeğe Sahip Olmayı Kim İstemez

The Sims 4 dünyasına göre varlıklar ikiye ayrılır: İlki, insan olanlar; ikincisi ise insan olmayanlar. Kulağa ilk başta biraz ürkütücü gelse bile oyunda kucağınıza aldığınız bebeğin Sevimli Hayalet Casper kıvamında olması neşenizi yerine getirebilir.

9. Vampir Sim’lerin Güneş Görünce Yanmalarını İzleyebilirsiniz

Çok etkileyici özel yetenekleri olan vampir Simler’in o kadar da özel olmadıkları, güneş yüzünü göstermeye başlayınca anlaşılıyor. Yine de siz siz olun yarattığınız vampir Sim karakterini gündüz vakti dışarı çıkarmayın.

10. Öfke Sim İçin Ölümcül Olabilir

Gerçek hayatta olduğu gibi The Sims 4’teki karakterler için de öfke, ölümcül olabiliyor. Özellikle çok sinirli olan bir Siminiz varsa, onu bir an önce sakinleştirmeye bakın, yoksa kalp krizinden ölebilir.

Paylaş: