Steam’de En Çok Satışı Yapılan 10 DLC

Monster Notebook  10 Kasım 2020

Oyun

İndirilebilir içerik olarak da bilinen DLC, mevcut bir oyun üzerinde yapılan eklemeler veya düzenlemeler anlamına geliyor. Oyun genişleme paketleri, oyuna yepyeni bir heyecan katabiliyor veya oyunun algılanma şeklini tamamen değiştirebiliyor. Harita, hikâye, kostüm ve oyun modu gibi birçok ekstrayı beraberinde getiren DLC’ler mevcut oyuna yeni bir boyut kazandırıyor. Gelin, oyun tutkunları tarafından en çok beğenilen 10 DLC’ye yakından göz atalım.

1) The Last of Us: Left Behind

Bazı DLC’ler olay örgüsünü ileriye götürmektense geçmiş hikayelerden bahsetmeyi tercih ediyor. The Last of Us: Left Behind da bu DLC’ler arasında yer alıyor. Ellie ve Joel hakkında daha fazla şey öğrenmek ve yaşanılan trajedi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bu harika genişleme paketini satın alabilirsiniz.

2) The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine

The Witcher 3 dünyasını büyük ölçüde genişleten Blood and Wine, Fransa ile İtalya arasındaki bölgelerden ilham alıyor. Devasa Toussaint Dükalığı ve daha önce hiç görülmemiş yaratıklar, bu yeni DLC’nin başlıca öne çıkan detayları arasında bulunuyor.

3) Elder Scrolls: Skyrim

Dawnguard, Dragonborn ve Hearthfire üçlü DLC paketi, oyunun hayranlarını mutlu edecek yenilikler ile geliyor. Dawnguard, kurt adamlar ve vampirler arasındaki savaşı, Hearthfire, oyun içindeki sosyal düzeni, Dragonborn da yozlaşmış yeni bir canavarı Skyrim fanları ile buluşturuyor.

4) Half-Life 2: Episode Two

Yeni bir tehlikeli düşman türü olan “Avcı”, daha fazla açık alan, çözülecek daha fazla bulmaca ve donanımı yükseltilebilen “Muscle Car” gibi yeniliklerle gelen Half-Life 2: Episode Two, serinin hayranlarını yeni bir maceraya çıkarıyor.

5) Diablo 2: Lord of Destruction

Diablo tutkunlarına özel Lord of Destruction genişleme paketi, keşfedilecek yeni alanların ve yeni canavarların yanı sıra, ekipmanı geliştirmek için kullanılabilecek runik yazılar ve tamamen yeni iki oynanabilir sınıf (Assassin ve Druid) seçeneklerini de beraberinde getiriyor.

6) Fallout New Vegas

Fallout New Vegas; Dead Money, Lonesome Road, Old World Blues ve Honest Hearts genişleme paketleri ile geliyor. Genişleme paketlerinin dördü de karakter, teçhizat, olay örgüsü ve hikâye açısından önemli değişimler sunuyor.

7) Mass Effect 3: Citadel

Kale’ye dönüşü anlatan yeni bir hikâyeye, evinizi özelleştirebilmenize olanak tanıyan seçeneklere ve Armax Arsenal Ödül Arenası gibi özelliklere sahip Citadel, en çok satan DLC’ler arasında yer alıyor.

8) Warcraft 3: The Frozen Throne

The Frozen Throne genişleme paketi, yeni yardımcı ırklar, her ırk için yeni birimler ve sistem optimizasyonu sağlayan ince ayarlamalar ile geliyor.

9) Borderlands 2

Steam üzerinde Borderlands 2 için hazırlanmış Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep gibi 50’den fazla eğlenceli DLC bulunuyor.

10) Bloodborne: The Old Hunters

Bloodborne için birden fazla DLC bulunsa da The Old Hunters DLC‘si acımasız patronları ve korkunç ortamıyla üzerinde konuşulmayı en çok hak eden genişleme seçeneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Paylaş: