Tom Clancy’s The Division’ın Öne Çıkan 7 Özelliği 

Monster Notebook  18 Mart 2016

HaberlerOyun

Kim derdi ki heyecanla beklenen Kara Cuma gününde yapılan alışveriş sonucunda herkesin bir salgına kapılacağını ve asla yok olmaz denen New York’un, adeta bir enkaz haline geleceğini… Taktiksel oynanışın her zaman ön plana çıktığı Tom Clancy oyunlarına The Division ile bir yenisi eklendi. Tom Clancy’s The Division’ı merak ediyorsanız ve bu tarz oyunlara ilgi duyuyorsanız, hazırladığımız listeye bir göz atın. Zira Tom Clancy’s The Division’da sizleri bekleyen neler var şöyle bir derledik.

1) İnanılmaz Siper Mekanikleri

1

Amacınız düşmanı alt etmek ve aynı zamanda kendinizi korumak. Gayet akıcı ve tatmin edici şekilde hazırlanmış siper geçiş animasyonlarıyla birlikte kendinizi oyunun içinde hissedeceksiniz.

2) Üst Seviye Silah Kişiselleştirme Seçenekleri

2

Oyunlarda sıklıkla kullanılan silah kişiselleştirme sistemine kendi yorumunu getiren The Division, oyun içinde taşıyabildiğiniz silahlara onlarca farklı kişiselleştirme ve geliştirme yapmanıza imkan tanıyor.

3) Arttırılmış Gerçeklik Arayüzüyle Bambaşka Bir Oynanış

3

Menü, harita ya da alt menülerde dolaşmak, kullanılan arttırılmış gerçeklik arayüzü sayesinde oyuna ayrı bir hava katıyor. Bu sistemin oldukça akıcı çalışması ve sisteme kısa sürede alışabilmeniz de sayılabilecek artılardan.

4) Karakter Üzerindekiler Aynen Ekranda

4

Pek çok aksiyon ve RPG oyununda, karakter üzerinde bulunan onlarca silah, balta ya da, kılıç üçüncü şahıs kamerasında yalnızca kullanıldığı zamanlarda görülür ve silah değiştirildiğinde sanki buharlaşır. Ama Tom Clancy’s The Division oyununda bunun önüne geçilmiş. Karakterinizin üzerindeki ekipman ve kıyafet neyse ekranda da onu görüyorsunuz. Bu da oyunun gerçekçiliğine katkıda bulunuyor.

5) 2016’ya Yakışan Üst Düzey Grafik Kalitesi

5

Ubisoft, geliştirdiği oyunlarda grafik kalitesine önem veren bir firma. Tom Clancy’s The Division oyunu da yüksek kaliteli grafiklerle PC’ye konuk oldu. Özellikle New York’un son durumu, gece gündüz döngüsü ve dinamik hava dönüşümleri göz kamaştırıyor.

6) Kısa Sürede Kaybolan Yükleme Ekranları

6

Sıkı oyuncuların en sevmedikleri durum, oyunlardaki yükleme ekranlarıdır. Güncel bir sisteminiz varsa bu oyundaki yükleme ekranlarını hiç görmeme ihtimaliniz var. Optimizasyon noktasında gayet başarılı bir iş çıkaran Ubisoft, oyuncuları bekletmeme konusunda iddialı.

7) Monster ile Oyun Şimdi Başlıyor

mmm

Ubisoft’un yeni gözbebeği Tom Clancy’s The Division hem online takım oyunu olmasıyla hem de işlediği temayla şimdiden hayli popüler oldu. Eğer siz de bu maceradan mahrum kalmak istemiyorsanız, NVIDIA GeForce 970M ya da Geforce 980M grafik işlemcili bir Monster oyun bilgisayarı alın ve Tom Clancy’s The Division oyununa ücretsiz olarak sahip olun.

 

Paylaş: