Üniversitedeki Projelerinizi Monster Laptop’larla Mükemmel Hâle Getirin!

Monster Notebook  10 Eylül 2021

Haberler

Mimarlık ve mühendislik bölümlerinde, en geç ikinci yarıyıla ulaşıldığında dersler spesifik konular üzerinde yoğunlaşıyor. Özellikle programlama, grafik ve animasyon, tasarım gibi derslerde bilgisayar kullanımı gerekli hâle gelirken öğrenciler bu süreçte taşınabilir bilgisayarlara yönelebiliyor. Ancak maalesef CAD araçlarını, sisteme yük bindirecek tasarım uygulamaları ve benzeri yazılımları çalıştırmak her dizüstü bilgisayarın harcı olmuyor. Bu noktada öğrencilerin karşısına iki seçenek çıkıyor: Güçlü masaüstü bilgisayarlar ve taşınabilir formdaki yüksek performanslı laptop’lar.

Zaman ve Mekân Fark Etmeksizin Projelerinize Odaklanın

Gelecekte yapacağınız mesleğe dair önemli birçok detay, üniversite müfredatlarındaki dersler aracılığıyla sizlere sunuluyor. Ancak okuduğunuz bölümlerin sürekli devinim hâlinde olan, teknolojiyle doğrudan bağlantılı bölümler olduğunu göz önünde bulundurmanız çok önemli. Zira zamanınızın önemli bir bölümünü Türkçe veya yabancı dilde dokümanlar okuyarak, araştırma yapıp örnek projeleri inceleyerek geçirmeniz gerekebilir. Bu süreçte akıllı cep telefonunuz ve tabletiniz imdadınıza belirli ölçüde yetişebilir fakat okulda üzerine çalıştığınız projeler genellikle Windows tabanlı uygulamalar olduğu için bir bilgisayar sahibi olmalısınız.

Kendinizi masaüstü bilgisayar gibi taşınabilirlikten uzak çözümler nedeniyle bir yere sabitlemek istemiyor ve projelerinizi amfiden çıktıktan sonra okulunuzun içindeki kafede, ardından toplu taşıma araçlarında dahi şekillendirebilmeyi istiyorsanız güçlü bir laptop edinmelisiniz. Özellikle oyuncular için geliştirilen ve işlemci, ekran kartı, RAM ve SSD formunda depolama birimiyle öne çıkan modeller, hem mimari hem de mühendislik alanındaki çalışmalarınızda gereksinimlerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Projelerinizi Hızla Başarılı Birer Ürüne Dönüştürün

Üniversitede okurken mesleğinizle ilgili olup projeler geliştirebileceğiniz uygulamalara olan hâkimiyetiniz, iş hayatına mümkün mertebe erken atılmanızı sağlayabilir. Zira henüz okurken çeşitli şirketlerin outsource ettiği projeleri üstlenip okul harçlığından çok daha fazlasını çıkarabilen öğrenciler bulunuyor. Hatta böylesi projelerde görev alanlar zaman içerisinde aynı şirketlerde önemli pozisyonlara dahi gelebiliyor. Bunun yanında dizüstü bilgisayarlarıyla olgunlaştırdıkları projelerini başarılı birer ürüne dönüştürebilenler ve şirketlere sunanlar da yok değil. Kısacası, üniversite hayatınızda size eşlik edebilecek bir laptop satın alır, ilgi duyduğunuz alana yoğunlaşırsanız hayallerinizi umduğunuzdan çok daha kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Uzun süre hazırlanıp kazandığınız mimarlık ve mühendislik bölümlerini okurken yalnızca kendi kariyerinizi değil, aynı zamanda Türkiye’nin geleceğini de şekillendiriyorsunuz. Bunun farkında olan Monster Notebook, “Okula Dönüş Kampanyası” kapsamında üstün performanslı Abra, Tulpar ve Semruk serisinden dizüstü bilgisayarlarını indirimli fiyatlarla sunuyor. Üniversite yaşantınızda ortaya koyacağınız projeleri, mümkün olan en konforlu ve hatasız şekilde tamamlamanız için yapmanız gereken tek şey, edinmeyi düşündüğünüz bilgisayarın donanım gereksinimlerini belirlemek ve Monster imzası taşıyan çözümlerden dilediğinizi hemen satın almak.

Monster Okula Dönüş İndirimi

Paylaş: