World of Warcraft Legion: Krallığı Alevler Saracak

Monster Notebook  2 Eylül 2016

Haberler

İlk olarak Gamescom 2015 Fuarı’nda tanıtılan World of Warcraft: Legion, devasa çok oyunculu rol yapma oyununun 6. genişleme paketi unvanını taşıyor. WoW fanlarının şimdiden beğenisi kazanan ek paket, boyutlarından açtıkları kapıdan geçerek Azeroth’u işgale gelen Burning Legion’u merkezine alıyor. Peki, oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği bu ek paketin Warcraft evrenine ne gibi yenilikler getiriyor?

 

Legion Ek Paketi ile WoW Evrenine Eklenen Yenilikler

World of Warcraft hayranlarının açıklandığı ilk günden beri sabırsızlıkla beklediği Legion ek paketi oyuna; yeni kahraman sınıfı, seviye sınırı, ekipmanlar ve harita getiriyor. Bunu dışında genişleme paketi var olan sınıflar ve oyun sistemi için iyileştirmeler içeriyor.
Bu ek paketi ile oyuna eklenen Demon Hunter, güçleri için şeytani fel büyüsünü kullanıyor. 98. seviyeden sonra açılan karakter, Death Knight sınıfında olduğu gibi tank veya hasar verici rollerini üstlenebiliyor. Sadece 2 elf ırkından yaratılabilen Demon Hunter sınıfı, deri zırh giyiyor ve silah olarak Illidan’ınkine benzer çift taraflı, kıvrımlı kısa kılıç kullanıyor.
World of Warcraft: Legion’un gelişi ile birlikte oyunda maksimum seviye 100’den 110’a çıkıyor. Seviye artışının yanı sıra ek pakette oyuncuları yeni zindanlar ve PvP dinamikleri bekliyor.

Oyundaki bir diğer yenilik olan eser silahları, Warcraft evreninin efsanevi karakterleri tarafından kullanılmış parçalardan oluşuyor. Toplamda 36 adet eşsiz silahtan oluşan bu koleksiyonda tüm sınıflar için malzeme bulunuyor. Bu silahları kazanmak içinse oyuncuların özel görevleri başarı ile tamamlamaları gerekiyor.

Genişleme paketi ile oyuna eklenen harita antik harikalara ev sahipliği yapan, Demon Legion işgaline cesurca karşı koyan Broken Isles. Yağmur ormanları, devasa dağ sıraları ve geçmişi ilk insan yerleşiminden çok daha eski tarihlere uzanan Gece Elfleri’ne ait şehirler bu yeni haritada keşfedilmeyi bekliyor. Güzelliklerin yanı sıra Broken Isles’da sizleri bekleyen tehlikelere karşı sınıfınıza özel salonlarda ittifaklar kurabilirsiniz.
Azeroth’a yeni bir heyecan getiren, görsellik açısından zengin Legion’un tadını ise Monster Notebook’un Abra A7 V5.4 Gaming Laptop’ın üstün sistem özellikleri sayesinde rahatça çıkartabilirsiniz.

Monster Abra A7 V5.4 Serisi: Gelişmiş Özellikleri Sayesinde Legion’ın Keyfini Çıkarın

monster-wow-2

En yüksek performanslı ürünleri, en ekonomik fiyatlar ile oyunseverlere sunmayı amaçlayan Monster Notebook, Abra A7 V5.4 modeliyle World of Warcraft: Legion’ı full grafik kalitesinde ve takılma sorunu yaşamadan oynamanıza imkân tanıyor.

PvP’de veya PvE’de rakiplerinizi kolayca alt etmeniz için Monster Abra A7 V5.4, baş döndürücü hıza sahip Intel® Core™ i7 6700 HQ işlemci ve yüksek çözünürlüklü grafiklerle oyun deneyiminizi üst seviyeye çıkartacak 4 GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX950M 128-Bit ekran kartı ile donatılıyor. Ayrıca 2 adet bellek yuvasına sahip model, 32GB’a kadar arttırılabilen DDR4L 2133MHz. hızındaki bellekleri sayesinde WoW: Legion’un ihtiyaç duyduğu üst düzey bellek bant genişliğine izin veriyor.
17.3” Full HD 1920×1080 Mat LED ekrana sahip Monster Abra A7 V5.4, oyunu oynarken kendinizi Azeroth Diyarı’nın içerisinde hissetmenizi sağlıyor. Multi Display özelliğine sahip model, yayın yaparken bu gerçeklik hissini izleyenlerinize yaşatmanıza yardımcı oluyor. Tüm özelliklerine ek olarak Monster’ın bu popüler modeline eklenen SOUND BLASTER™ Cinema 2 ses sitemi gerçekçilik seviyesini birkaç tık yukarı çekiyor.
World of Warcraft: Legion başta olmak üzere yüksek sistem gereksinimine sahip tüm güncel oyunları sorunsuzca oynamanıza izin veren Monster Notebook modelleri hakkında detaylı bilgi edinmek veya satın almak için hemen www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html adresini ziyaret edin!

Paylaş: