Xbox Game Pass ile Oynayabileceğiniz 5 Muhteşem Oyun

Monster Notebook  23 Mayıs 2020

Oyun

Oyun dünyasını yakından takip ediyorsanız, Microsoft’un Xbox exclusive, yani Xbox platformuna özel oyunları yavaş yavaş Windows 10’a getirmeye başladığını da biliyorsunuzdur. Firmanın tüm oyuncuları kucaklayan bu adımı, oyun dünyasının takdirini kazanan Microsoft’u daha da cesaretlendirmiş olacak ki 2017 yılında başlayan Xbox Game Pass macerası artık çok daha görkemli bir şekilde devam ediyor.

Microsoft’un yayıncılığını kendinin üstlendiği ve anlaşmalı olduğu oyun stüdyolarının yayımladığı oyunlara tek tek ücret ödemek yerine, abonelik sistemi üzerinden ücretsiz erişebilmenizi sağlayan Xbox Game Pass, Windows 10’daki Xbox uygulaması üzerinden kullanılabiliyor. En iyi ve en yeni oyunları Ramazan Bayramı’nda evde olduğunuz süre boyunca, Windows 10’lu bir canavar ile oynamayı planlıyorsanız, size harika bir haberimiz var. Bir aylık Xbox Game Pass üyeliği, Windows 10’lu Monster Notebook’larda!

Şimdi dilerseniz gelin, Xbox Game Pass üyeliğinizle oyun canavarı Monster’ınızda oynayabileceğiniz en iyi 5 oyuna birlikte göz atalım.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4, PC platformunda bulunan en başarılı yarış oyunlarından biri… Şüphesiz ki bunda, geliştirici ekip Playground Games’in oyuna sürekli yeni içerikler eklemesi ve dinamik olarak değişen sezonların katkısı büyük. Harikulade grafikler eşliğinde, Edinburgh’un önemli alanlarında nefes kesen yarışlara katılmak istiyorsanız; Türkçe alt yazı destekli Forza Horizon 4’e mutlaka zaman ayırın ve yarışlara arkadaşlarınızı da davet etmeyi unutmayın.

Gears 5

Gears-5

İlk oyunuyla PC’yi ziyaret etse de zaman içerisinde Xbox platformuna özel bir seriye dönüşen Gears of War, -başta da anlattığımız gibi- Microsoft’un oyuncuları kucaklayan yeni yaklaşımı sayesinde, dördüncü oyunundan itibaren PC’yi de ziyaret ediyor. Serinin son ve değişen isimli oyunu Gears 5’te aksiyon yine hız kesmeden devam ediyor. Hikâye noktasında aklınızda soru işaretleri varsa, serinin önceki bölümlerinde neler olup bittiğine dair sinematiklerini izlemenizi tavsiye ederiz. Sonrasında, Gears 5’e başlayabilir ve sizi bolca ters köşe edecek senaryosuyla tanışabilirsiniz. Bu yapımın da Türkçe alt yazılı olduğunu ekleyelim.

Halo: The Master Chief Collection

Halo- The Master Chief Collection

Gears of War serisine benzer şekilde, ilk iki oyunuyla PC’ye gelen ve yolculuğuna oyun konsollarında devam eden Halo serisi, FPS dünyasının en değerli markalarından biri. Microsoft, seriyle tanışmak isteyen PC oyuncularına bambaşka bir FPS deneyimi yaşatmak adına, bugüne kadar Halo başlığı altında çıkan tüm FPS oyunlarını güncel grafiklerle yeniden ele alıyor ve oyuncularla buluşturuyor. Size düşen ise Halo: Reach ile Halo dünyasına adım atmak. Emin olun;  zaten gerisi gelecektir.

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein- Youngblood.jpg

Wolfenstein dünyasında Nazilerle mücadelenin sonu gelmiyor; ama bu defa yönettiğimiz karakter, serinin has adamı B.J. Blazkowicz değil, onun kızları. Co-op modu sayesinde arkadaşınızla birlikte Nazilere karşı mücadele verebileceğiniz oyunda, her şeyin muhteşem görünmesini sağlayan ray tracing desteği olduğunu da belirtelim.

Final Fantasy XV Windows Edition

Final Fantasy XV Windows Edition

Hep adını duyduğunuz, ama bir türlü dâhil olamadığınız oyun serilerinden biri de Final Fantasy serisi olabilir. İşte, Final Fantasy XV Windows Edition tam da bu seriye adım atmanız için biçilmiş kaftan niteliğinde. Final Fantasy XV; sürükleyici hikâye anlatımı, etkileyici grafikleri ve serinin alametifarikası olan mükemmel müzikleriyle size onlarca saatlik oyun süresi vadediyor. Sıra dışı görevler ve birbirinden ilginç maceralar sizleri bekliyor.

 

Paylaş: