Xbox Game Pass, Kasım Ayında da Canavar Gibi!

Monster Notebook  22 Kasım 2021

HaberlerOyun

2021’in sonlarına doğru yaklaşırken Microsoft’un sevilen oyun servisi Xbox Game Pass, Kasım ayında da yepyeni oyunlarla harika vakit geçirmenizi sağlıyor. Hem üçüncü parti oyun geliştiricilerin oyunları hem de Microsoft bünyesinde faaliyet gösteren Xbox Game Studios tarafından hazırlanan muhteşem yapımlar, Game Pass sayesinde bu yılı unutulmaz kılıyor. Henüz bir Game Pass aboneliğiniz yoksa ve bu harikulade oyunları en iyi performansla deneyimlemeyi düşünüyorsanız, Windows 11 işletim sistemli bir Monster notebook alabilir, 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyeliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Unutmayın, Game Pass Ultimate sürümüyle birlikte EA Play kapsamında oynayabileceğiniz onlarca oyunluk kütüphane de sizlere sunuluyor. Şimdi dilerseniz gelin, geçen ayın bomba oyunu Age of Empires IV ve Xbox Game Pass’in Kasım ayı oyunlarından kısaca söz edelim.

Heyecanla Beklenen Age of Empires IV Nihayet Çıktı!

Microsoft’un merakla beklenen oyunu Age of Empires IV, Xbox Game Pass Ultimate aboneliği olan her oyuncuyla çıktığı gün buluştu. İçerik zenginliği, anlatım başarısı ve seriye getirdiği bir dizi yenilikle strateji tutkunlarının beğenisini kazanan yapımın bu başarısı aslında sürpriz değil. Zira Age of Empires IV’ü geliştiren ekip, Company of Heroes serisiyle nam salan Relic Entertainment. “Normanlar”, “Yüz Yıl Savaşı”, “Moğol İmparatorluğu” ve “Moskova’nın Yükselişi” olmak üzere dört ayrı tek oyunculu sefer görevi bulunan oyunun çarpışma modunu denemeyi, savaş sanatı kısmını da dikkatle incelemeyi unutmayın. Oyunda ustalaştıktan sonra ise sizleri çevrim içi karşılaşmalar bekliyor. Bu arada yapımın arayüzü ve alt yazıları tamamen Türkçe ve her detayı bu sayede keyifle takip etmeniz mümkün.

Forza Horizon 5, Yüz Milyonların Favori Yarış Oyunu Olmaya Aday!

Yarış oyunlarıyla arası o kadar iyi olmayan oyuncuların bile dördüncüsünü büyük keyifle oynayıp yenisini beklemeye koyulduğu serinin  son oyunu Forza Horizon 5, kısa süre evvel Xbox Game Pass’e eklendi. Önceki oyunla arasında oynanış dinamikleri bakımından büyük farklar bulunmayan ancak kendine, lokasyon olarak trafiğin -nihayet- sağdan aktığı Meksika’yı seçen yapımın görselleri, şaşırtıcı derecede gelişmiş. Bu durum, görece zayıf bilgisayarları olumsuz etkilese de elinizin altında Windows 11’li bir “Canavar” varsa, devasa çöllerden yağmur ormanlarına doğru sıra dışı yarışlar gerçekleştirip bu muazzam oyunun keyfini yüksek grafik detay seviyesinde akıcı görüntülerle çıkarabilirsiniz.

Efsane Kadrolarla Mutlak Başarıya Ulaşmanın Adresi: Football Manager 2022!

Xbox Game Pass aboneliğiniz kapsamında hiçbir ek ücret ödemeden oynayabileceğiniz en yeni oyunlardan biri de Football Manager 2022. Futbol menajerliği ve simülasyon tarafında yalnızca kendiyle rekabet hâlinde olan serinin son oyunu, beraberinde birçok yeniliği getiriyor. Xbox Game Pass aracılığıyla yapımın hem normal hem de Xbox özel sürümüne ulaşabilirsiniz.

Minecraft Macerası Şimdi Xbox Game Pass’te!

Attığı başarılı adımlarla oyuncuların yüzünü güldüren Microsoft, oyuncu topluluklarından gelen isteklere kayıtsız kalmadı ve Game Pass aboneliği kapsamına, Minecraft sürümlerini de ekledi. Minecraft PC Bundle başlığı altında sunulan oyunun hem Java hem de Bedrock Edition’ı sizleri bekliyor. Çapraz platform destekli olması sayesinde yapımı konsol veya mobil cihazlarınızdan rahatlıkla oynayabilir, oyununuza kaldığınız yerden istediğiniz platform üzerinden devam edebilirsiniz.

Bu Oyunları Sakın Gözden Kaçırmayın!

It Takes Two;

Modern zaman peri masalı tadındaki eşli oyun It Takes Two, Game Pass’e zenginlik katan yapıtlardan biri. Mutlaka bir arkadaşınızla oynamanız gereken eğlenceli mi eğlenceli oyun, son dönemin başarılı ismi Josef Fares’in öncülüğündeki Hazelight Studios’un eserlerinden.

One Step from Eden;

Kart oyunlarıyla aranız iyiyse ve kendinizi onlarca saat sürecek bir maceraya hazır hissediyorsanız, Game Pass ile yapımı hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Kill it with Fire;

İşe, bulunduğunuz ortamları örümceklerden arındırmakla başlayıp küçük çaplı bir kaos yaratarak devam edebileceğiniz Kill it with Fire, esprili yapısı ve size sunduğu özgürlükle başından kalkamayacağınız keyifli oyunlardan biri.

Xbox Game Pass kütüphanesi, gün geçtikçe daha çok oyunla doluyor ve her ay, kütüphanedeki oyunların aralarına yenileri ekleniyor. Siz de Game Pass aboneliğinin getirdiği avantajlardan yararlanmak ve güçlü bir bilgisayara kavuşmak için Monster imzalı notebook modellerinden dilediğinizi hemen satın alın!

 

Paylaş: