RDR2 Hileleri ve Kodları

Monster Notebook  1 Ekim 2024

Oyun

Rockstar Games’in şimdiye kadar geliştirdiği en detaylı ve etkileyici oyun olma özelliğini GTA VI gelene kadar elinde koruyacağa benzeyen Red Dead Redemption II, eğlenceli oyun dünyasıyla milyonlarca oyuncuyu hem konsol hem de PC karşısında tutmaya devam ediyor. Tabii bu eğlenceyi biraz daha yukarıya taşımak isteyen oyun tutkunları, RDR2 hileleri kullanmayı tercih edebiliyorlar. Peki, Red Dead Redemption 2 hileleri PC tarafında nasıl, gelin birlikte göz atalım.

Oyun Keyfinizi Artıracak Red Dead Redemption 2 Hileleri

Red Dead Redemption 2, oyunculara devasa bir açık dünya sunarak etkileyici bir deneyim sağlıyor fakat bazen işler zorlaştığında oyun içi hileler ve kodlar devreye girebiliyor. Neyse ki Rockstar Games, oyuna doğrudan hile girilebilecek müstakil bir bölüm eklemiş ve hileler, bu yolla etkinleştirilebiliyor. Dilerseniz, hileleri birer birer sıralamaya başlayalım.

  • Sonsuz Cephane: “Abundance is the dullest desire”. Tüm silahlar için sınırsız cephane sağlar.
  • 500 Dolar Kazanma/ RDR2 para hilesi: “Greed is now a virtue”. Her aktivasyonda 500 dolar kazanırsınız.
  • Tüm Silahları Açma: “Greed is American virtue”. Pompalı tüfek, yarı otomatik tabanca gibi ağır silahları açar.
  • Sonsuz Dayanıklılık: “The lucky be strong evermore”. Hem sizin hem de atınızın dayanıklılığı asla tükenmez.
  • RDR2 Ölümsüzlük Hilesi: “He gives strength to the weak”. Arthur Morgan ölümsüz hâle gelir.
  • Tüm Kıyafetleri Açma: “Vanity. All is vanity”. Arthur Morgan’ın tüm kıyafetlerine anında erişim sağlar.
  • Sınırsız Dead-Eye: “Be greedy only for foresight”. Dead-Eye yeteneğiniz asla tükenmez.
  • Onuru Artırma: “Virtue unearned is not virtue”. Onur seviyenizi maksimuma çıkarır.
  • Onuru Düşürme: “You revel in your disgrace, I see”. Onur seviyenizi minimuma indirir.
  • Sarhoş Modu: “A fool on command”. Arthur’u sarhoş yapar, karakter sürekli dengesiz yürür.
  • Atı Uzak Mesafelerden Çağırma: “Better than my dog”. Atınızı dünyanın herhangi bir yerinden çağırmanıza olanak tanır.
  • Haritayı Açma: “You long for sight and see nothing”. Oyundaki tüm haritayı açarak keşfedilmemiş alanları görünür hale getirir.
  • Savaş Atı Yaratma: “You are a beast built for war”. Güçlü bir savaş atı oluşturur.
  • Superior At Yaratma: “You want more than you have”. Üst seviye Rose Grey Bay Arabian atı oluşturur.
  • Rastgele At Yaratma: “You want something new”. Rastgele bir at türü ve rengi oluşturur.
  • Dead-Eye Seviye 3: “I shall be better”. Silah kullanırken hedef işaretlemeyi etkinleştirir.
  • Dead-Eye Seviye 5: “I seek and I find”. Kritik ve ölümcül vuruş alanlarını vurgular.
  • Sağlık, Dayanıklılık ve Dead-Eye Barlarını Tam Doldur: “You flourish before you die”. Tüm barlarınızı anında doldurur.
  • Barları Güçlendirme: “You seek more than the world offers”. Barlarınızı doldurur ve geçici olarak boşalmalarını engeller.

RDR2 hileleri PS4 ve PC platformlarında benzerlik göstermekle birlikte yapımda hileleri etkinleştirdiğinizde, oyun kaydetme ve başarımlar devre dışı kalıyor, bu yüzden kodları denemeden önce oyununuzu manuel olarak kaydetmeniz önemli. PC’de hileleri girmeniz ise oldukça basit; oyunu duraklatıp Ayarlar menüsüne giderek Hileler sekmesine erişebilir, ardından doğru kodu girerek hileyi aktif edebilirsiniz. Ancak şunu aklınızda bulundurmanızda yarar var, oyundaki belirli hileler oyunun hikâyesinde ilerledikçe ortaya çıkıyor ve bunları açmanız için görevleri tamamlamanızın ardından gazete satın almanız gerekiyor.

Çıkışının üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen hâlâ çok iyi görünen Red Dead Redemption 2’yi, performans ve yüksek çözünürlükten taviz vermeden, “canavar” gibi oynamak istiyorsanız, Monster imzalı; Abra, Tulpar ve Semruk oyun bilgisayarlarıyla vakit kaybetmeden tanışın. 

Sıkça Sorulan Sorular

RDR2 hile yaparsam ne olur?

Red Dead Redemption 2’de hile yapmak, oyuncuya çeşitli avantajlar sunar, örneğin sınırsız cephane veya ekstra para. Ancak, hile etkinleştirildiğinde oyun kaydetme, başarımlar kazanma ve hikaye ilerlemeleri devre dışı bırakılır. Eğlence için kullanılabilir, fakat oyunun bazı özelliklerini kapattığından dikkatli olmakta fayda var.

RDR2 ipuçları nasıl açılır?

Red Dead Redemption 2’de ipuçları oyunun ilerlemesiyle açılır. Hikaye görevlerini tamamlayarak veya dünyayı keşfederek ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca gazetelerde ve oyun içi diyaloglarda da ipuçları bulabilirsiniz. Haritaları, günlükleri ve diğer yazılı materyalleri dikkatlice incelemek faydalı olabilir.

RDR2 zorluk seviyesi var mı?

RDR2’de geleneksel anlamda bir zorluk seviyesi seçeneği yoktur. Ancak oyun, oyuncunun oyun tarzına göre zorluk hissi verir. Kaynak yönetimi, dövüş taktikleri ve görev seçimleri oyunun zorluk seviyesini etkiler. Oyuncuların deneyim seviyelerine göre farklı stratejiler geliştirmesi gerekebilir.

RDR2 hile kilidi nasıl açılır?

RDR2’de hile kilidini açmak için oyun içinde belirli gazeteleri satın alıp, içindeki kodları kullanmanız gerekir. Hileler oyun menüsünden girilir ve her biri belirli bir aşamada veya gazete içeriğiyle açılır. Gazetelerdeki özel ifadeleri veya şifreleri bulmanız yeterlidir.

Paylaş: