Canavarı Serbest Bıraktık! Monster Oyun Bilgisayarı ile Tanışın

Monster Notebook  24 Temmuz 2015

HaberlerTeknoloji

Canavarı Serbest Bıraktık! Monster Oyun Bilgisayarı ile Tanışın

Oyun bilgisayarlarında yeni dönem başlıyor! Kusursuz performans ve mükemmel güç, Monster gaming laptop ile oyun zevkinizi maksimuma çıkarmak için geliyor!

Odanızdaki Canavarlar Sizi Ele Geçirmeye Hazır!

Pardon yanlış söyledik, bu canavarlar yalnızca odada değil! Aslında sizi her zaman takip ediyor! Evde, dışarıda, yazlıkta, okulda… Bu mitolojik canlılar, antik çağlardan günümüze kadar çok iyi bir şekilde saklanmış. Türünün son örneği olan bu canavarların gizemini biz dahil şu ana kadar kimse çözmüş değil. İsimleri de oldukça ilginç; Abra, Huma, Tulpar ve Semruk.

Şu an acaba ben ne okuyorum diye düşünüyor olabilirsiniz. Aslında söylediklerimizin büyük bir bölümü doğru. Tabi ki gerçek canavarlardan bahsetmiyoruz. (Hayır bahsediyoruz.) Bizim bahsettiğimiz canavarlar, performans canavarı oyun bilgisayarları! Monster markası tarafından geliştirilen ve maksimum görüntü kalitesi ve performans hedefleyen oyun bilgisayarı modelleri ile oyun deneyimini yeni bir boyuta taşımaya hazır mısınız?

Gotham’ı Kurtaracağım! (Kurtaramadı)

İster fps severler, ister rpg severlerin en büyük problemlerinden birisi, oyun içerisinde sürekli olarak oyunun takılması, fps’nin düşmesi gibi donanımınızdan kaynaklı aksaklıklar. Oyun zevkini yerle bir eden, lanetler okutan ve sinir krizleri geçirmenize neden olan bu gibi durumlarda yapabileceğiniz pek bir şey kalmıyor. Çareyi görüntü kalitesini düşürmekte, diğer programları kapatmakta arayabilirsiniz elbette. Gölgelendirme, karakter tasarımı, detayları ve atmosferi tamamen kaybetmenize yol açan bu durum elbette can sıkıcı. Oyundan tat alamamak, atmosferi yaşayamamak kimsenin isteyeceği bir sonuç değil sonuçta.

Bu noktada Monster Gaming Laptop modelleri devreye giriyor, son teknoloji işletim sistemlerini kusursuz bir şekilde bir araya getirip, bir oyun canavarına dönüştürüyor. Son nesil i7 işlemciler, en yüksek çözünürlüklü ekran kartları, yüksek bellek seçeneklerini bir araya getirip şahane bir oyuncu bilgisayarı olarak bir araya getiren Monster markası sayesinde gerçek gamer potansiyeliniz ortaya çıkaracak!

Monster ile Her Zaman Oyuna Hazır Ol!

Monster oyun bilgisayarının en önemli avantajı sadece laptop olarak üretiliyor olması. İstediğiniz her yerde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu hız canavarları, masaüstünün güçlü özelliklerini, dizüstünün portatifliği ile bir araya getiriyor. Bu sayede kesintisiz güç, yüksek hızlı performans ve son teknoloji hep yanı başınızda olacak.

Şimdi aklınızı kurcalayan diğer bir soruya geçelim. Tamam her şey süper de oyun bilgisayarı fiyatları ne kadar? Monster bilgisayar, size her zaman en iyi fiyat garantisini veriyor. Bütçeniz dahilinde seçim yapabileceğiniz modeller, farklı özelliklere göre fiyatlandırılıyor. Diğer benzerleri göz önünde bulundurulduğunda üstün özellikleri olmasına karşın abartıdan uzak fiyatları oldukça uygun. Hemen şimdi modelleri inceleyin ve daha önce görmediğiniz kadar gerçek oyun performansını yaşayın!

Paylaş: