Counter-Strike 2 Hızlı Seviye Atlama Rehberi: Nasıl Hızlıca Yükselirsiniz?

Monster Notebook  2 Şubat 2024

Oyun

2023’ün en önemli oyun olaylarından biri, çıkışı heyecanla beklenen Counter-Strike 2’nin yayımlanmasıydı. Source 2 oyun motorunun görsel ve işitsel avantajlarını en iyi şekilde yansıtırken alıştığımız Counter-Strike: Global Offensive mekaniklerini de geliştirerek bizlerle buluşturan Counter-Strike 2, selefi gibi Steam’in en çok oynanan oyunlar listesinin zirvesinden bir an olsun ayrılmıyor. Bunda, oyunun sürükleyici ve bağımlılık yapıcı oynanışı kadar, Counter-Strike tutkunlarının, XP (experience/deneyim) kazanıp seviye atlama hedefleri de etkili oluyor. Dilerseniz gelin, Counter-Strike 2’de hızlıca seviye atlamanıza yardım edecek bazı ipuçlarını sizlerle paylaşalım.

Haftalık Görevleri Yapın, XP’leri Kapın

Oyuncular için âdeta hazine avı niteliğindeki haftalık görevler, etkinliğin yapısına göre size bol miktarda XP kazandırma potansiyeline sahip. Haftalık görevlerin tamamı basit ve eğlenceli olmakla birlikte size, farklı oyun modlarında belirli hedeflere ulaşmanız temeline dayanıyor. Valve ekibinin oyuncu kitlesini canlı tutup yeni CS 2 oyuncularını da yapıma kazandırma konusundaki hünerlerinin bir yansıması olan haftalık görevler, hızlıca seviye atlama sürecinde size destek olacak.

Seçkin ve Rekabetçi Modlarıyla Counter-Strike 2 Seçkinlerinden Olun

Aralarında sizin de bulunduğunuz CS müdavimlerinin daha ciddi ve rekabetçi adının hakkını verecek karşılaşmalar gerçekleştirmelerine imkân tanıyan Seçkin ve Rekabetçi modları, bireysel ve takım tabanlı başarının bolca XP ile ödüllendirildiği de bir seviye atlama yöntemidir. Counter-Strike 2’nin CS:GO’ya değişen yönlerine yeterince hâkim olduğunuzu düşünüyorsanız, kendinizin ve takımınızın güçlü ve zayıf yönlerini tahlil edebiliyorsanız, en az sizin kadar dişli rakiplerle karşılaşmaya ve başarılı olduğunuz takdirde XP’leri toplamaya hazırlanın.

Yeteneklerinize Göre Oyun Modunu Seçin, XP’leriniz Biriksin

Farklı oyun modlarını beraberinde getiren ama rekabetçi FPS dünyasına uzak olan oyuncuları da unutmayan Counter-Strike 2, özellikle rahat oynanabilen Basit Eğlence moduyla daha yavaş ama daha stabil XP toplamanıza olanak verir. Benzer şekilde Ölüm Maçı da bireysel yeteneklerinizi, rakiplerinize karşı sergilerken XP’leri çuvalınıza doldurmak için harika bir yöntemdir. Eğlenirken ve oyunda deneyim kazanırken seviye atlamanıza da ortam hazırlayan bu iki mod, XP “kasmak” için ideal.

İyi Bir Yoldaş Olun ve XP Kazanmak İçin Bombalar Konusunda Uzmanlaşın

İkiye iki şeklinde oynanan Hydra Operasyonu ile hayatımıza giren Wingman/Yoldaş modu, CS:GO’dan sonra Counter-Strike 2’nin de önemli modlarından biri hâline geldi. Yine bireysel yeteneklerinizin ön planda olduğu ama daha kısa sürede, daha yüksek miktarda XP’yi hanenize yazdırmanıza imkân veren Yoldaş modu, bomba kurma ve imha etme üzerine kurulu. Özellikle daha önce Counter-Strike oynadığınız bir arkadaşınızla deneyimlemenizi önerdiğimiz mod sayesinde seviye merdivenlerini hızla tırmanabilir, hedefinize kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Yeni Oyun Modlarını ve “Silah Yarışı”nı Bekleyin

Oyun meraklılarının, beklenenin de ötesinde ilgi gösterdikleri Counter-Strike 2, geçtiğimiz aylarda çıkışını gerçekleştirmiş olsa da hâlâ sevilen birçok modundan yoksun durumda. Geliştirici ekibi özellikle Silah Yarışı modunun ne zaman geleceği noktasında hayli bunaltan oyunculara yanıt veren Valve yetkilileri, bu modun kısa sürede oyuna dâhil edileceğini belirtiyor. Bunun yanında daha farklı modlar üzerinde de çalıştıklarını aktarıyorlar. Bu, şu anlama geliyor: yeni modlar, yeni aksiyonlar ve kazanılacak bol bol XP. 

Yenilenen çehresiyle eskinin bilgisayarlarında çalışma konusunda biraz daha fazla nazlanan ancak “canavar” gibi oyun bilgisayarlarında, son derece akıcı şekilde deneyimlenen Counter-Strike 2’de iddialıysanız, elinizin altında bir “canavar” bulundurun. Monster imzalı; Abra, Tulpar ve Semruk ailesindeki oyun bilgisayarları, ihtiyaç duyduğunuz güce, her an erişebilmenizi ve gerek rekabetçi oyunlarda gerekse tek kişilik senaryolu oyunlarda, unutulmaz anlar yaşamanızı sağlar.

 

Paylaş: