En Pahalı 5 CS:GO Eşyası

Monster Notebook  10 Ocak 2019

HaberlerOyun

Oyunlardaki kabiliyetleriyle olduğu kadar edindiği eşyalarla da sahalarda fark yaratmak isteyen oyun tutkunları, silah skin’leri, özel bıçaklar ve hatta eldivenlere kadar sayısız ürünü edinebiliyor. Dünyada en çok oynanan ve popülerliğiyle zamana meydan okuyan Counter-Strike: Global Offensive de eşya alım-satımından ziyadesiyle nasibini alıyor. Steam’in “Pazar” arayüzü üzerinden edinilebilecek birkaç liralık ürünler olduğu gibi 10 bin TL’yi geçen eşyalara da rastlamak mümkün. Dilerseniz gelin, şimdilik listelerde kendine yer bulan en pahalı beş CS: GO eşyasına birlikte bakalım. Aralarından belki sizin de ilginizi çeken bir şeyler çıkabilir.

Spor Eldivenler | Pandora’nın Kutusu (Az Aşınmış): 10.535,77 TL

Ekim ayının ortalarında 6 ve 7 küsur bin liralara alıcı bulan eldiven, aynı ayın sonlarında 10674 liraya yine alıcı bulabilmiş. Siyah ve mor renklerin birlikteliğiyle oluşturulan, dış görünüşü az aşınmış olan ve sentetik kumaşı sayesinde atletik eldivenler arasından sıyrılan model, terli avuçlara sahip imha uzmanlarının sahip olması gereken eşyalardan biri.

StatTrak™ M9 Bayonet | Mazi: 9.786,96 TL

Oyundaki çok gizli bıçaklar arasında bulunan eşya, fabrikadan yeni çıkmış gibi görünüyor. Onaylanan leşleri sayma gibi bir hünere sahip dantel işlemeli ve özel boyalı bıçak, tüfeğe takılarak kullanılabildiği gibi yakın mesafe çatışmalarda da görev alabiliyor. Ekim ayının başlarında 9820 liraya alıcı bulan ürün, nispeten daha düşük bir fiyatla alıcı bekliyor.

Hatıra MP7 | Eloksal Donanma: 9.863,96 TL

2014 EMS One Katowice CS:GO Şampiyonluğu anısına olan eşya, Vox Eminor ve 3DMAX arasında olan Grup Aşaması maçı sırasında düştü. Krom kaplamalı ve saydam mavi eloksal boya efektiyle süslenen ürünün bundan birkaç ay önce, birkaç yüzlü liralara satılırken şu anki fiyatlandırması saç baş yoldurur cinsten. 17 kullanıcı 124 liralık siparişle bekleyedursunlar, satıcının fiyat indirme gibi bir niyeti olduğunu hiç düşünmüyoruz.

StatTrak™ AK-47 | Ateş Yılanı: 9.863,96 TL

Halihazırda 1729 onaylı leşi bulunan ancak satın alındığında istatistikleri sıfırlanacak olan az aşınmış çok gizli tüfek, hem güçlü hem de güvenilir olmasıyla tanınıyor. Ruins haritasından hatıra kalan ve ateş yılanı motifiyle süslenen eşya, daha önce 8008 liraya alıcı bulmuş.

AWP | Bilgin Ejderha: 9.834,15

Konu CS: GO eşyaları olur da AWP skin’lerinden bahsedilmezse olmaz. Hyper Beam etiketli ve dış görünüşü az aşınmış durumdaki çok gizli dürbünlü tüfek, Cooblestone koleksiyonunun bir parçası. 2018 yılı içerisinde fiyatı 15.83 TL’ye kadar gerileyen ama sonrasında tekrar uçuşa geçen eşya, AWP kullanıcılarının hayallerini süslüyor.

Paylaş: