Fifa’da En İyi Serbest Vuruş Kullanan İsimler

Monster Notebook  20 Eylül 2017

HaberlerOyun

FİFA’da en iyi serbest vuruş kullanan 8 ismi sizler için derledik:

Hakan Çalhanoğlu – Milan

1994 doğumlu milli futbolcu; 93 serbest vuruş isabeti, 92 falso ve 87 şut gücü değerleri ile hem oyunda hem de gerçek hayatta dünyanın en iyi serbest vurucuları arasında yer alıyor. FİFA 17’de toplamda 80 puanı bulunan Hakan Çalhanoğlu, en yüksek puana sahip Türk futbolcu olma özelliğini de koruyor. Önümüzdeki sezon Milan’da ter dökecek olan milli gururumuzun yıldızı parlamaya devam ediyor.

Andrea Pirlo – New York City FC

Efsane İtalyan topçu Andrea Pirlo, 20 yıldan uzun bir süredir serbest vuruş kullanıyor. Deneyimli orta saha oyuncusu, halen New York City FC ile Amerika Birleşik Devletleri’nde futbol oynuyor. 93 serbest vuruş isabeti, 92 falso ve 75 şut gücü değerlerine sahip olan Andrea Pirlo, günümüzde dahi en tehlikeli serbest vuruculardan biri olarak gösteriliyor.

Dimitri Payet – Olympique de Marseille

2015-2017 yılları arasında West Ham United takımında harika işler çıkaran Fransız topçu Dimitri Payet, “Premier Lig” macerasının ardından önümüzdeki sezon Olympique de Marseille takımında forma giyecek. Kanat veya orta saha mevkilerinde görev alan Payet – 91 serbest vuruş isabeti, 90 falso ve 78 şut gücü sayesinde – FIFA 17’de duran top kullanımı için seçmek isteyebileceğiniz en iddialı isimler arasında bulunuyor.

Lionel Messi – Barselona

Adını şimdiden efsaneler arasına yazdıran Lionel Messi; benzersiz top hâkimiyeti, milimetrik pasları ve etkili yön değiştirme yeteneklerinin yanı sıra duran top kullanımında da en iyiler arasında yer almayı başarıyor. Arjantinli topçu, 90 serbest vuruş isabeti, 89 falso ve 83 şut gücü değerleri sayesinde frikikten harika goller atabilmenize olanak tanıyor.

Mehmet Ekici – Fenerbahçe

Bayern Münih II, Nümberg ve Werder Bremen gibi takımlarda forma giydikten sonra Türkiye’ye gelen ve 2014-2017 yılları arasında Trabzonspor’da başarılı sezonlar geçiren Mehmet Ekici, Fifa’da en iyi serbest vuruş kullanan isimler arasında bulunuyor. Sezon sonunda Fenerbahçe’ye transfer olan 27 yaşındaki oyuncu, FIFA 17’de 90 serbest vuruş isabeti, 88 falso ve 85 şut gücü puanları ile tanımlanıyor.

Duda – Malaga

Portekizli kanat oyuncusu Duda, her ne kadar kariyerinin son günlerini yaşıyor olsa da duran top arkasındaki becerileri ile listede yer almayı başarıyor. FIFA 17’de 86 serbest vuruş isabeti, 91 falso ve 84 şut gücü puanlarına sahip olan deneyimli futbolcu, kalecilerin korkulu rüyası olmayı sürdürüyor.

Miralem Pjanic – Juventus

Olağanüstü pas yeteneği ve üst düzey saha görüşü, Miralem Pjanic’den bahsederken genellikle ilk akla gelen şeyler arasında yer alıyor, ancak on parmağında on marifet bulunan Pjanic, duran top gerisinde de harika işler çıkarıyor. 1990 doğumlu orta saha oyuncusu, 91 serbest vuruş isabeti ve 86 falso puanı ile göz dolduruyor.

Johannes Geis – Schalke 04

Schalke 04’ün savunma ve orta saha mevkilerinde görev alan Johannes Geis, U16’dan U21’e kadar olan tüm yaş gruplarındaki Alman milli takımlarına girmeyi başarmıştır. Toplamda 79 puana ve 84 potansiyel derecesine ulaşan Geis, FIFA 17 kariyer modu için de düşünebileceğiniz ilk oyuncular arasında bulunuyor. 86 serbest vuruş isabeti, 90 falso ve 90 şut gücü puanlarına sahip olan 22 yaşındaki genç oyuncu, yetenekleri ile göz dolduruyor.

Paylaş: