GTA V’i Benzersiz Yapan 8 Yönü

Monster Notebook  26 Şubat 2016

HaberlerOyun

Çıktığı günden bu yana satış rekorlarını alt üst eden GTA V, çoğu Hollywood yapımını solda sıfır bırakabilecek nitelikteki uzun ve ayrıntılı senaryosuyla onlarca saatlik, online kısmındaysa yüzlerce saatlik oynanış süresi vaat ediyor. Açık dünya oyunları söz konusu olduğunda akla ilk gelen yapım her zaman GTA serisi olur. GTA V’i rakiplerinden ayıran özelliklerine gelin hep birlikte bakalım.

  1. Benzersiz Online Modu

1

Ana hikâyeden bağımsız olarak oynayacağınız GTA V’in online modunda oluşturduğunuz karakterle görevleri, yarışları ve aktiviteleri gerçekleştirerek unutamayacağınız anlar yaşayacaksınız.

  1. Bir Ana Hikâyede Üç Ana Karakter

2Hem GTA serisi hem de GTA benzeri oyunlarda ilk kez karşılaşılan bu durum oyuna ayrı bir derinlik ve heyecan katıyor. Her karakterin ayrı bir psikolojik profili olduğundan onlardan biriyle kendinizi rahatlıkla özdeşleştirebilirsiniz.

  1. Modifikasyonda Son Nokta

3İlk olarak GTA: San Andreas’ta karşılaştığımız araç modifikasyonlarına geri dönüyoruz. Eğer otomobillere özel ilgi duyuyor ve modifikasyonla ilgileniyorsanız, modern açık dünya oyunları arasından gelişmiş araç özelleştirmesi ile sıyrılan GTA V’den çok keyif alacaksınız.

  1. Her Yerde Mizah

4Sokaktaki konuşmalara kulak kesilin, sıkılınca sinemaya gidin, evinize gelin televizyonunuzu açın… Her yerde inanılmaz bir mizah duygusu hakim. Senaryo içindeki diyaloglara da yansıyan bu mizah GTA V’i diğer oyunlardan farklarından biri.

  1. Serbestlikte Zirve

5Oyun içerisinde jet uçağı veya motosikletle gezintiye çıkabilir, ardından geyik avına başlayabilirsiniz. Kötü hislerden arınmak için bir dağın tepesine çıkıp yoga yapabilir, dağdan aşağı paraşütle inebilirsiniz. İnişinizden sonra selfie çekip internetten yayımlayabilirsiniz. Bunları aynı sırayla yapabileceğiniz ikinci bir oyun henüz yok.

  1. Siz Çekin Herkes Seyretsin

6Oyun içinde yer alan Director Mode sayesinde istediğiniz uzunlukta ve kamera açılarıyla film çekebilir, çektiğiniz filmleri internetten yayımlayabilirsiniz. Halihazırda çektiği GTA V filmleriyle fenomen haline gelen pek çok kişi var.

  1. Denizler Altında 20 Yirmi Bin Fersah

7Karada gezen biz, havada uçan biz, okyanusta yüzen yine biz… Elbette GTA V’te okyanusta yüzmekle kalmıyor en az kara kadar detaylı tasarlanmış sualtı haritaları sayesinde gerçek hayatta kolay kolay yaşayamayacağınız anların tadını çıkarabiliyorsunuz.

  1. GTA V Keyfini Herkes Hak Ediyor

8
Geniş GTA V dünyasında yaşanan bu kadar yoğun aksiyonu ve aktiviteyi size mümkün olduğunca gerçekçi biçimde yansıtabilecek hızlı bir bilgisayar gerekli. Performanstan ödün vermeyen oyun severlerin ilk tercihi olan Monster gaming laptop serileri ile GTA V’i en iyi şekilde oynayabilirsiniz.

 

Paylaş: