İş Hayatında Yüksek Verimliliğin Adı: Monster Huma Serisi

Monster Notebook  22 Mart 2017

HaberlerTeknoloji

Son yıllarda değişen iş modelleri ve internet üzerinden çalışma imkanlarının ortaya çıkması, profesyonellerin, iş yeri dışındaki alanlarda da çalışmalarını sürdürebilmelerine olanak veriyor. Gelişen teknoloji sayesinde hazırlanan dizüstü bilgisayarlar, kullanıcıların, çalışma süreçlerine farklı bir pencere açıyor ve iş yerlerinde başvurulan güçlü donanıma sahip bilgisayarların sunduğu teknik özellikleri beraberinde getiriyor.

Oyun meraklılarına ve tasarım alanında çalışmalarını sürdüren profesyonellere yönelik hazırladığı bilgisayarlarla dikkat çeken Monster, Huma H4 serisi notebooklarıyla fark yaratıyor.

Uzun Süren Renderlara Monster Huma H4 ile Veda Edin

14 inç genişliğindeki Full HD (1920×1080 piksel) mat IPS ekranı, 25 mm’lik kalınlığı ve 2 kilogramlık ağırlığıyla taşınabilirlik konusunda iddialı olan seri, dahili donanım bileşenleriyle de beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Zaman ve mekan fark etmeksizin proje dosyaları üzerinde çalışıp ilgili dosyaların dijital dönüştürme işlemlerini, en hızlı ve sorunsuz şekilde gerçekleştirebilmek arzusundaki profesyonellerin tercih edebilecekleri Monster Huma serisi, güçlü işlemcileriyle en zorlu işlemlere meydan okuyor.

Intel’in yedinci nesil Kaby Lake mimarili Intel Core i7-7700HQ işlemcisinden gücünü alan modeller; After Effects (Adobe), 3DS Max, Maya, AutoCAD (Autodesk), SolidWorks (Dassault Systèmes) ve Lumion gibi yazılımların yüksek performansla kullanılabilmesini sağlıyor. Gerçekleştirilen render işlemlerine, grafik işlemcinin gücünden yararlanarak hız kazandırmak isteyenleri 4 GB bellekli NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ile memnun eden Huma H4 serisi, tercih edilen modele göre 8 GB ve 16 GB kapasiteli sistem bellekleriyle, tasarım ve render süreçlerinin alabildiğine verimli geçmesine ortam hazırlıyor.

Artan Dosya Boyutlarına Aldırış Etmeden Çalışmanızı Sürdürün

En yeni depolama standartlarından M.2 desteğiyle gelen Monster Huma serisi dizüstü bilgisayarlar, yüksek hızda veri aktarımı gerçekleştirilebilmesine imkan tanırken, depolama alanı boyutlarıyla da güncel gereksinimleri karşılıyor. Özellikle, üzerinde çalıştığı projelerin ve render sonucunda elde edilen dosyaların büyük boyutlu olmasını göz ardı ederek çalışmak ve yalnızca hayal ettikleri tasarıma odaklanmak isteyen profesyonellerin yönelebilecekleri modeller, arka aydınlatmalı klavyesiyle farklı kullanım senaryolarına uygunluk gösteriyor. Çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerinde ve nispeten düşük düzeyde ışıkta sürdüren kullanıcıların, yazılım kısayollarını pratik şekilde uygulayabilmelerini mümkün kılan bu özellik, Huma H4 serisine değer katıyor.

Huma-H4-V1.1-1050TiKart okuyucu, USB 3.0 ve USB 3.1 portları, MiniDisplay yuvaları, Sound Blaster® X-Fi MB5 destekli ses sistemi ve daha pek çok özelliğiyle hem iş yaşantısına hem de günlük hayatta keyifle kullanılabilecek Monster Huma serisi dizüstü bilgisayarlar, yüksek verimlilik ve performans odaklı çalışan profesyonellerin gözdesi olmayı başarıyor.

Paylaş: