Monster Cosplay Etkinliğinde Eğlence ve Ödül Sizleri Bekliyor

Monster Notebook  7 Haziran 2017

Haberler

10 Haziran Cumartesi gerçekleştirilmesi planlanan ”Monster Cosplay Etkinliği” hava şartları nedeniyle 17 Haziran Cumartesi gününe ertelenmiştir. 17 Haziran Cumartesi günü Monster Kadıköy mağazasında buluşmak dileğiyle 🙂

​Yoğun geçen eğitim öğretim dönemi sona eriyor ve tatil geliyor. Peki, tatili Monster’ın düzenlediği muhteşem bir organizasyonla başlatmaya ne dersiniz? Evet, biz de harika olacağını düşünüyoruz.

Türkiye’deki oyun meraklılarının yakından tanıdığı Monster, oyuncuların bir araya gelerek güzel zaman geçirmelerini sağladığı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Size düşen, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü 12.00-17.00 saatleri için notunuzu almak ve bu saatler arasında meşgul olacağınızı şimdiden sevdiklerinize duyurmak.

Monster Sayesinde Sanal Kahramanlarla Gerçekten Tanışmaya Ne Dersiniz?

Yanlış duymadınız çünkü Monster’ın yukarıda belirttiğimiz tarihte gerçekleştireceği aktivitelerden biri Cosplay etkinliği. Oyun ve film dünyasından karakterlerin görsel temsilcilerini yakından görebilmenize imkan tanıyan etkinliklerin bir diğeri de geçtiğimiz kasım ayında yapılmıştı. Monster’ın Kadıköy mağazasında düzenlenecek aktivitede çeşitli ödüller de kazanabileceksiniz. Nasıl mı? Birazdan anlatacağız.

VR Destekli Oyunları Monster’ın Kadıköy Mağazasında Deneyimlemeyi Unutmayın

Evet, doğru okudunuz. Monster’ın Kadıköy’deki konsept mağazası oyun tutkunlarının VR oyunlarını deneyimleyebilmeleri için muhteşem bir alan. Gelin, 17 Haziran Cumartesi günü, şimdiye kadar yalnızca YouTube videolarından gözlemlediğiniz eşsiz VR oyunlarını ve Monster’ın canavar bilgisayarlarını, Monster’ın Kadıköy Rıhtım’daki mağazasında test edin.

Monster-Cosplay-Etkinliği 2

Monster Oyun Bilgisayarları ile Yaz Tatilinin Keyfini Çıkarın

Monster’ın oyun bilgisayarı mağazasına uğramışken, markanın yeni bilgisayarlarına da göz atmayı unutmayın. Intel Core i5 işlemcili yeni oyuncu bilgisayarları, sizin de ilginizi çekecektir.

Şimdi gelelim ödül konusuna;

Cumartesi günü gerçekleşecek olan Cosplay etkinliğinde, Cosplayler ile çektiğin selfieleri Instagram üzerinden #monsternotebook hashtagi ile etiketiyle paylaşarak verilecek hediyeleri kazanabileceksiniz.

Hazırlıklarınızı yapın, 17 Haziran Cumartesi günü 12.00-17.00 saatleri arasında Monster Kadıköy mağazasında buluşalım. Detaylı bilgiler için Monster’ın Facebook sayfasını ziyaret edip https://www.facebook.com/events/245108765972199/ etkiliğe kaydolabilirsiniz.

Monster Kadıköy Mağaza Adresi: Osmanağa Mahallesi Rıhtım Caddesi, Başçavuş Sokak No: 3 Kadıköy / İstanbul

Etkinlik Tarihi ve Saati: 17 Haziran Cumartesi 12.00-17.00

Monster-Cosplay-3

Paylaş: