Monster Gaming Laptop ile Sıradan Bir Oyuncu Olmaktan Kurtul

Monster Notebook  4 Ocak 2017

HaberlerTeknoloji

Çözünürlüğü ayarlayayım… Kaplama detayı yüksek, filtreler açık, gölgeler… Yok yok, gölgeleri çok açmayayım. Yoksa filtreleri de mi kapatsam? Zaten kaplamaların o kadar detaylı olmasına da gerek yok, dur onları da kısayım. Çözünürlüğü de iki tık düşürsem mi ne?

Yalnız değilsin. Başına gelenlerin hepsini senin gibi yüz binlerce oyun meraklısı maalesef ve ne yazık ki yaşıyor. Ama merak etme! En yeni oyunlarda kaplama, çözünürlük, gölge hesabı yapmadan bütün ayarları en üst kademeye getirerek oynayabileceğin bilgisayar dizüstü modelleri Monster’da var.

Onu mu Kısayım, Bunu mu Kapatayım Derdine Son

Oyun geliştirici firmaların oyunlarını, konsolları gözeterek çıkardıklarını ve bu doğrultuda grafik detayından çözünürlüğe, yapay zekadan fizik etkileşimine kadar pek çok noktanın PC-konsol dengesi gözetilerek ortaya konduğunu belirtmemiz lazım. Ancak biliyorsun, son dönemde konsollarda bile donanımsal açıdan güçlenmeler söz konusu ve oyun geliştiriciler bu yüzden, oyunlarına 4K ve HDR başta olmak üzere çeşitli grafik yeniliklerini getiriyor. Bunun yanında çoklu oyuncu destekli yapımların karmaşık ve kalabalık haritalarda hem CPU (işlemci) hem de GPU (grafik işlemci) temelli gereksinimleri de giderek artıyor. Monster’ın geliştirdiği farklı konfigürasyona sahip gaming laptoplar, yeni nesil oyunların üstesinden gelmekle kalmaz, oynadığın oyunları eksiksiz olarak kaydedip arkadaşlarınla paylaşmana da olanak tanır. Ayrıca Twitch gibi ortamlardan da anlık stream de yapabilirsin. Monster’ın senin gibi oyuncuları düşünerek konfigüre ettiği dizüstü bilgisayarlarla oyun oynarken, “O ayarı kıssam mı?” “Bu detayı kapatsam mı?” diye düşünmene gerek kalmaz.

Intel ve NVIDIA El Ele, Benzersiz Oyun Deneyimine Merhaba

Evet, başlığın kafiyeli olduğunu pek söyleyemeyiz ancak Intel ve NVIDIA’nın Monster gaming laptoplarda şiirsel bir uyum içerisinde olduğunu belirtmeden edemeyeceğiz. Zira Intel’in düşük güç tüketimine sahip yüksek performanslı altıncı nesil Skylake işlemcileri, NVIDIA’nın en yeni grafik işlemci serisi olan GeForce GTX 1000 serisinin ihtiyacı olan işlem gücünü ziyadesiyle karşılıyor. Bu sayede, yoğun işlemci gücü isteyen oyunlarda herhangi bir biçimde darboğaz yaşamadan akıcı grafiklerle oyunlarını oynayabiliyorsun. Ayrıca, seçebileceğin kimi Monster gaming notebooklarda bulunan ve “Tearing” olarak nitelendirilen grafik bozulmalarını ortadan kaldıran G-SYNC teknolojisi, oyun keyfini benzersiz hale getiriyor.

Her Yerde Oyun, Her Yerde Yüksek Performans

Aklında, çok iyi bir oyuncuya dönüşüp Türkiye’de ya da dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştirilen elektronik spor liglerinde temsilcimiz olmak gibi düşüncelerin varsa, Monster bu yoldaki en iyi yardımcılarından biri olacak. Çünkü evinde yaşadığın oyun deneyimini farklı yerlerde de sergileyebilecek performanslı bilgisayarı, Monster sayesinde her zaman yanında taşıyabileceksin. Seçeceğin modellerde bulunan klavye takımı, oyun sırasında hakimiyetin sende olmasını sağlarken, ilgili modellerin kaliteli ekranları sayesinde her detayı herhangi bir gecikme (lag) olmaksızın takip edebileceksin. Yüksek performans ve kaliteli bileşenleriyle yalnızca oyun bilgisayarı olarak değil, video düzenlemesi için de değerlendirebileceğin Monster gaming laptoplar, yüksek bellek ve SSD formlu hızlı sabit disk seçenekleriyle de hayalini kurduğun performansı sana yaşatacak.

monster

Yola eskiden beri kullandığın orta halli bilgisayarla devam edip sıradan bir oyuncu da olabilirsin, Monster’ın birbirinden hızlı notebook modelleri ile farkını ortaya koyarak dünya çapında tanınan bir oyuncu haline de gelebilirsin. Karar senin… Monster gaming laptop fiyatlarını incelemeyi unutma, kendine uygun bir çözümü rahatlıkla bulabilirsin.

Paylaş: