Monster ile İçindeki Oyun Canavarını Ayağa Kaldır

Monster Notebook  17 Şubat 2017

HaberlerTeknoloji

Şöyle bir düşün bakalım, bir bilgisayar oyununu en son ne zaman performans sorunu yaşamadan, neredeyse yaşayarak oynadın? Bu sorunun cevabını anında veremiyorsan, oyunculuk hayatında bir şeyler ters gidiyor demektir.

Oyunlardan alacağın keyif, o oyuna ne kadar odaklanabildiğinle doğrudan ilgili. İş ve öğrencilik hayatındaki stresi bir süreliğine rafa kaldırmana imkan tanıyan ve belki de birkaç sene içerisinde kariyerine büyük katkılar sağlayabilecek olan bilgisayar oyunlarını, gerçekten hakkını vererek oynamak istiyorsan, tasarımından donanımına kadar yırtıcı ve güçlü bir bilgisayar edinmen şart. Endişelenme, bu süreçte Monster daima yanında.

Sadece Görevine Odaklan, Gerisini Monster Halleder

Bilgisayar oyunlarıyla ilgiliysen, Monster’ı mutlaka yakından biliyorsundur. Oyun hayatındaki kimliğini temsil edebilecek görünüme sahip olan ve oyunculuk sürecinde seni asla yarı yolda bırakmayacak kadar güçlü bilgisayarları geliştiren Monster, oyuncu bilgisayarlarını, Intel’in en yeni Kaby Lake işlemcileri ve NVIDIA’nın devrimsel nitelikteki 10 serisi grafik işlemcileri donattı. Bu detaylardan biraz sonra bahsederiz ama öncelikli olarak bilmen gereken şey, bunun sıradan bir tanıtım yazısı olmadığı. Eğer, yüksek performanslı ve birkaç yıl boyunca oynayacağın oyunları keyifle, gerçek anlamda keyifle oynamana yardım edecek bir bilgisayar arıyorsan, Monster’ın çözümlerini incelemelisin. Monster ile “Şu sahne amma da kastı,” veya “Oyunu bilgisayar kaldırmıyor,” gibi sorunların tarih olurken; sen oyununa bakacaksın, işin teknik tarafını da bilgisayarın halledecek.

Şimdi, Monster’ın Abra serisinden güncel ve güçlü çözümlere geçebiliriz.

Monster-Sadece-Gorevine-Odaklan

Intel Kaby Lake İşlemci ve GTX 1050 Serisi Grafik Kartları İkilisiyle Oyunları Takılmaksızın Oyna

Sevdiğin oyunların, hayli yüksek donanım gücü gerektirdiğini bilen Monster, Abra serisini en yeni donanım bileşenleriyle donatarak Full HD oyun keyfi yaşayabilmene ortam hazırladı.

Abra A5 V9.1 15.6″ Gaming Laptop , Intel Core i7-7700HQ ve NVIDIA GeForce GTX 1050 ile gelirken Abra A5 V9.2 15.6″ modeli ise aynı işlemciye sahipken, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafik işlemcisiyle farklılık gösteriyor. Hem merkezi işlemcisi hem de grafik işlemcisiyle, önceki nesil donanımlara oranla hayli yüksek başarım gösteren bilgisayarlar, yalnızca donanım güçleriyle değil mat yapıdaki ekranlarından soğutma sistemlerine kadar pek çok özellikleriyle, ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Tasarımlarıyla da sana “İşte bu benim bilgisayarım,” dedirtecek ve seni, oyun seanslarında daima motive edecek Monster oyuncu bilgisayarları, zengin bağlantı noktaları, arka aydınlatmalı klavyeleri ve rahat taşınabilir boyutlarıyla, oyunlardaki en iyi yardımcın olacak.

Oyunlarda elde edeceğin başarı, senin kadar bilgisayarına da bağlı ve yapacağın seçim, oyunculuk kariyerini doğrudan etkileyebilir. Bilgisayar oyunları senin için önemliyse, formül gayet basit: Seçimini Monster’dan yana kullan, başarıdan başarıya koş.

Paylaş: