Sizi Şaşırtacak 8 Far Cry® Primal Sürpriz Yumurtası

Monster Notebook  25 Mart 2016

HaberlerOyun

Ubisoft’un göz bebeği serilerinden Far Cry, yeni oyunda işlediği tema dolayısıyla oyuncuların ilgisini topluyor. Çıktığı günden bu yana popülerliğini hayli arttıran Far Cry® Primal, öncüllerinden farklı olarak sizi tarih öncesi devirlere davet ediyor. Grafik açısından doyurucu olan ve oynanış bakımından önceki oyunlara göre biraz daha farklı yapıdaki Far Cry® Primal, devasa haritasıyla çok sayıda sürpriz yumurtayı da beraberinde getiriyor. Bunların neler olduğunu merak mı ediyorsunuz?

O halde gelin bazılarına birlikte göz atalım:

  1. Gerçek ve Oyun Arasındaki Denge: Stonehenge

1

İngiltere’de yer alan bu yapının tarihi, Neolitik devre kadar ulaşıyor. Far Cry® Primal’ın haritasında bulunan Stonehenge replikası sayesinde Stonhenge’in yapılış amacı ve tarihiyle ilgili araştırma yapabilir, oyunla bağlantılı olabilecek yanlarını keşfedebilirsiniz.

  1. Hurk Yine Karşımızda

2
Far Cry 3 ve Far Cry 4’ü oynayanların yakından tanıdıkları Hurk, tarih öncesinde de karşımıza çıkıyor. Oyunda “The Urki” adıyla yer alan mağara adamı karakterle birden fazla görevde karşılaşabilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

  1. İnanç Atlayışı

3

Ubisoft’un başarılı diğer bir serisi olan Assassin’s Creed’den bildiğiniz; yüksekçe bir yerlerden saman yığınının ortasına atlama eyleminin, aslında tarih öncesi devirlere kadar uzandığını görmenizi sağlayan bu sahnelere Far Cry® Primal’da rastlayabilirsiniz.

  1. Assassin’s Creed Logosu

4

Ubisoft’un çeşitli tarihi komploları derin bir şekilde anlatan serisi Assassin’s Creed’in ikonik logosunu bilmeyen yoktur. Far Cry® Primal’daki haritanın güney bölgelerinde bulabileceğiniz logo, acaba ileriki dönemlerde karşılaşabileceğimiz bir AC-FC ortak oyununa işaret ediyor olabilir mi?

  1. Blood Dragon’un Kemikleri

5

Far Cry 3’ün elde ettiği başarıdan sonra hem seriyi takip edenlerin hem de seriyle ilgisi olmayanların büyük beğeniyle oynadığı Far Cry 3 DLC’si Blood Dragon’ın, 80’ler havasını herkes çok sevmişti. Far Cry® Primal’da yer alan bu iskeletin ışıklandırması sizce de 80’ler havasında değil mi?

  1. Çakmaktaşlar’ın Arabası

6

1980’lerin sonu 1990’ların başında çocuk olanların severek izlediği Çakmaktaşlar (Taş Devri) çizgi filmindeki Fred Çakmaktaş’ın arabasını hatırlamayan yoktur değil mi? İşte o araba Far Cry® Primal’da karşınıza çıkıyor. Ancak biraz derinlere dalmanız şart.

  1. Ubisoft Logosu

7

Oyun firmalarının geliştirdiği oyunlara çeşitli şekillerde imza atmalarına alışkınız. Gayet karanlık ve izbe mağaralarda gezerken sağınıza solunuza dikkatli bakın, güncel Ubisoft logosunu görmeniz mümkün.

  1. En Güçlü Canavar

8757a024-4e79-42e2-b690-0825a0bd2c15

Onu bulmak için uğraşmayın, zaten o sizi bulur. Karşılaştığınızda yapmanız gereken kendinize uygun olanı seçmek. Birbirinden güçlü Monster oyun bilgisayarı modelleriyle Far Cry® Primal başta olmak üzere her oyunu akıcı ve yüksek performanslı bir şekilde oynayın.

Paylaş: