Steam İndirimini Kaçırmadan Bayram Harçlıkları ile Alınabilecek Oyunlar

Monster Notebook  29 Haziran 2017

HaberlerOyun

Heyecanla beklenen bayram dolu dolu geçti ve şimdi sıra, bayramda toplanan harçlıkları Gabe amcaya vermeye geldi. Adeta iki bayram birden yaşamanızı sağlayan Steam, yaz indirimlerini başlatmışken işinize yarayabileceğini düşündüğümüz bir oyun listesi hazırladık. Bu oyunlardan herhangi biri kütüphanenizde yoksa, hazır fiyatları düşmüşken kaçırmayın deriz.

Grand Theft Auto V

1

Rockstar, son zamanlarda mod tutkunlarını biraz üzse de Grand Theft Auto V, yine de en çok oynanan yapımlardan biri olmaya devam ediyor. Oyunun bir de “Online” tarafı var ki, orası ayrı bir dünya. Sözü çok uzatmayalım; GTA V %50 indirimle 89,50 TL’ye satılıyor. Bu fiyata, bu oyun kaçmaz.

Middle-Earth: Shadow of Mordor

2

Yüzüklerin Efendisi dünyasına hayransanız, Batman Arkham serisini keyifle oynadıysanız ve ilginç oyun mekanikleri olan bir yapıma bayram harçlıklarınızı vermek istiyorsanız; Middle-Earth: Shadow of Mordor’dan daha iyi bir seçenek yok gibi. Yapımın GOTY sürümü şu an %80 indirimle 11,80 TL’ye satılıyor. Neredeyse 50 saat süren bir macera için harikulâde fiyat.

NBA 2K17

3

En gerçekçi spor oyunu iddiasını yine sürdüren ve gerek oynanış sistemiyle gerekse grafikleriyle de bunu destekleyen NBA 2K17, çok oyunculu seçenekleriyle başından saatlerce kalkamayacağınız bir yapım. Üstelik fiyatı %75 indirimle 49,75 TL’ye gerilemiş durumda.

Football Manager 2017

4

Sevenlerinin, ekrana çivilenmiş gibi oynadıkları, sevmeyenlerinin de bir türlü ısınamadıkları nadir oyunlardan Football Manager 2017, içinizdeki menajeri dışarı çıkarıp başarıdan başarıya koşturmanız için ideal oyun. Türkçe dil desteğiyle daha keyifli hale gelen yapım, %66 indirimle 34,00 TL’ye satılıyor.

Counter-Strike: Global Offensive

5

Takım tabanlı FPS oyunlarının kralı. Yıllardan beri tutkuyla oynanan ve efsane hâline gelen yapımlardan biri. Evet, Counter-Strike: Global Offensive’den bahsediyoruz. Eğer bu oyun kütüphanenizde hâlâ yoksa, CS: GO’yu %33 indirimle 16,08 TL’ye alabilirsiniz.

Serious Sam 3: BFE

6

Adının “Ciddi” olduğuna sakın ama sakın aldanmayın. Seri boyunca birbirinden komik ve eğlenceli bir dolu olaya imza atıyor Sam. Sağda solda bulacağınız bolca mermi, bomba ve füzeyle, üzerinize akın akın gelen yüzlerce düşmanı indirip Mısır’ın gizemlerini çözmek istiyorsanız işte fırsat: Serious Sam 3: BFE %90 indirimde ve fiyatı yalnızca 5,90 TL. Şaka maka bu resmen leblebi çekirdek parası; oyunu aman kaçırmayın.

Rocket League

7

2008 yılında çıkan ve ne kimsenin oynadığı ne de kimsenin varlığından haberdar olduğu Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars oyunundan evrilen Rocket League, bugün en çok oynanan oyunlar listesinin başında bulunuyor. Hem arkadaşlarınızla hem de internet üzerinden keyifli dakikalar değil, saatler geçirmenizi sağlayacak yapım, %40 indirimle 18,60 TL’ye alıcı buluyor.

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

8

Marvel evrenine aşinaysanız ve TellTale’in artık imzası haline gelen aksiyon-macera mekaniklerini beğeniyorsanız, biraz uzun bir isme sahip Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series’i %33 indirimle 26,13 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Hatırlatmakta fayda var, filmdeki esprileri ve olay kurguları oyunda da tam gaz devam ediyor.

Mafia 3

9

“Mafia” dünyasında zaman ilerledi ve 1968 yılına kadar gelindi. Eski bir asker olan Lincoln Clay’in, İtalyan Mafyası’na meydan okuduğu ve serinin önceki yapımlarına göre biraz sönük kalan Mafia 3, %63 indirimde ve fiyatı 44,03 TL.

This War of Mine

10

Savaşın iç burkucu yönünü gayet gerçekçi biçimde ele alan ve aklınızdan çıkaramayacağınız sayısız diyaloğa denk geleceğiniz This War of Mine, atmosferik yönü ağır basan bir hayatta kalma oyunu. Fiyatı ise %80 indirimle 6,20 TL.

Arma 3

11

Bir şarjör mermi yemesine rağmen koşmaya devam eden düşmanlardan sıkıldınız mı? Gerçekçi bir savaş deneyimi mi yaşamak istiyorsunuz? O zaman tek mermiyle yere serilmeye hazırlanın; çünkü mükemmel bir savaş simülasyonu olan Arma 3’ün fiyatı %66 indirimle 33,99 TL’ye geriledi. Bolca sabrınız ve kazanma azminiz varsa durmayın, oyunu sepete ekleyin.

theHunter: Call of the Wild™

12

Gerçek hayatta bir karıncanın bile üzerine basmaktan çekiniyor ama içinizdeki avcılık dürtüsünü de dizginleyemiyorsanız, mükemmel grafikleri ve kendine bağlayan oynanış yapısıyla theHunter: Call of the Wild™ sizin için gayet uygun. Uygun demişken, yapımın fiyatı da uygun; %30 indirimle 34,30 TL’ye alınabiliyor. Oyunun karşısında 100+ saat geçirmeniz mümkün.

Dead by Daylight

13

Arkadaşlarınızla birlikte, esaslı bir korku ve hayatta kalma türü oyun oynamayı istiyorsanız, oyuncuların bazılarının “av” birinin de “avcı” olduğu ve grotesk atmosferiyle sizi kendine bağlayabilecek Dead by Daylight’ı %40 indirimle 18,60 TL’ye satın alabilirsiniz.

Darkest Dungeon

14

Roguelike olarak nitelendirilen oyun türlerinin müdavimiyseniz, sürekli değişen zindanlarda yolunuzu bulmaya çabalarken, bir yandan düşmanları alt edip bir yandan da karakterinizi geliştirmeye çabalamaktan yorulmayacağınızı düşünüyorsanız, Darkest Dungeon’ı sepetinize ekleyin. Fiyatı ise %60 indirimle 15,60 TL.

Euro Truck Simulator 2

15

Steam verilerine göre Euro Truck Simulator 2’nin en çok oynandığı ülkelerden dördüncüsü Türkiye. Şaşırdınız mı? Bizce şaşırmanıza hiç gerek yok; oyunun Türkçe dil desteği, sayısız modu ve özellikle Türkiye haritası eklentisi varken bu durum gayet normal. Bu çok oynanan yapımı %75 indirim sayesinde 9,75 TL’ye edinebilirsiniz.

ARK: Survival Evolved

16

Uzun zamandır “Erken Erişim”de olmasına karşın on binlerce oyuncunun her gün saatlerini geçirdiği dinozor temalı ve hayatta kalma esaslı ARK: Survival Evolved %51 indirimle 24,00 TL’ye satılıyor. Yapımın muhteşem grafikleri ve oyun dinamikleri de kesinlikle bağımlılık yapıcı.

 

Paylaş: