Survival Tutkunlarının Tercihi Monster ile Hayatta Kalan Siz Olun

Monster Notebook  8 Aralık 2015

GenelHaberlerOyun

Survival Tutkunlarının Tercihi Monster ile Hayatta Kalan Siz Olun

Karakter mekanikleri ve oynanışları, oyuncunun ölmesi üzerine kurulmuş hayatta kalma oyunları, kusursuz Monster oyun bilgisayarları ile birleşiyor. En yeni teknolojileri taşınabilir hale getiren Monster, survival tutkunları için özel dizayn edilmiş modelleri ile sizi bekliyor.

Kıyamet Sonrası Hayatta Kalmak

Aslında belli bir sona ya da hikayeye ihtiyaç duymadan, yalnızca hayatta kalmaya çalıştığınız survival çılgınlığı son yıllarda giderek popüleritesini arttıran oyun türlerinden biri. Crafting, looting gibi sistemlerle, gerek karakterinizi güçlendirmeye gerekse çevreye uyum sağlamaya çalıştığınız bu oyun türü, özellikle hayatta kalma içgüdüsüne yaptığı göndermeler ile son derece keyifli bir oynanış sunuyor.

Bu oyunların mantığı oldukça basit çalışıyor. Çevresel, içsel ya da düşman odaklı faktörlerden dolayı yok olmanın eşiğine gelmiş bir dünya, birbiri ile çatışma içerisinde olan insan grupları ve elbette olmazsa olmaz olan mutasyona uğramış yaratıklar bu türün en belirgin özellikleri arasında gösterilebilir. Hal böyle olunca da keyifli oynanış, kaliteli görseller ve hızlı şekillenen evrenleri sayesinde oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşıyor survival oyunları.

Karakterinizin kendi başına hayatta kalmasının bile mümkün olmadığı bu tip oyunlarda, diğer önemli bir faktör ise diğer oyuncular ile yapacağınız işbirliği. Bir kere öldüğünüzde, oyundaki tüm ilerleyişinizin tamamen silindiği ve yeniden başlamanızın gerektiği açık uçlu mekanlarda gezerken unutmamanız gereken en önemli şey takım oyunu. Eğer survival bir oyun oynuyorsanız, en ufak bir hatanın bile ölümcül sonuçları olabileceğini unutmamalısınız.

Gerçek Zamanlı Mücadele Monster ile Başlıyor

Elbette survival türünün gün geçtikçe daha fazla oyuncu tarafından keyifle oynanabiliyor olması, yapımcıların da dikkatini çekti. Profesyonel olduğu kadar casual oyunculara da hitap etmek adına gerek grafik motorlarında gerekse oyun dinamiklerinde devamlı bir gelişim içerisine giren şirketler, her geçen gün daha yüksek performans gerektiren oyunları piyasaya çıkarmaya başladı. Betalarından itibaren bilgisayarınızdaki performans düşüklüklerinden de anlayabileceğiniz üzere, survival türü, her geçen gün daha fazla sistem gereksinimine ihtiyaç duyar hale geldi. Hal böyle olunca da eski oyun bilgisayarlarına sahip kullanıcılar için içerisinden çıkılmaz ve sancılı bir süreç başlamış oldu. Düşük fps değerleri, ekranda takılmalar, yoğun işlemci gücüne ihtiyaç duyulduğu sahnelerde oyunun çökmesi gibi problemler baş gösterdi.

Bu sebeple, heyecanın dorukta yaşamak ve hızla yükselişe geçen hayatta kalma oyunlarından maksimum keyif almak için yüksek sistem gereksinimlerine ve hızlı bir performansa sahip bir oyun bilgisayarına ihtiyacınız olacaktır. Monster firması ise, survival tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlanmış oyun bilgisayarları ile en uygun seçenekleri bir araya getiriyor. En yeni nesil işlemcileri en hızlı mobil ekran kartları ile buluşturan modeller, kusursuz bir oyun deneyimi için üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor.

Fokus Bilgisayar bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Monster’ın en yeni teknolojiye sahip oyun bilgisayarı modelleri, yükselişe geçen bu oyun türünün ihtiyaçlarını kusursuzca karşılayacak şekilde tasarlandı. Yüksek performanslı bileşenlerin üzerine etkin ısıl soğutma sistemini de ekleyen Monster oyun bilgisayarları, kusursuz ve mükemmel bir oyun deneyimi için modellerini geliştirdi. Abra, Semruk, Tulpar gibi modelleri bulunan bu oyun canavarlarını incelemek ve oyuna hemen başlamak için www.monsternotebook.com.tr adresini ziyaret edebilir, modellerin teknik özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Paylaş: