Monster Gücünü Şimdi de Gamescom 2016’da Gösteriyor

Monster Notebook  17 Ağustos 2016

Haberler

Bundan tam 16 yıl önce, Türkiye’deki oyun meraklılarının gereksinimlerini karşılayan dizüstü bilgisayarlar üretmek için yola çıktık ve dünya standartlarını yakalayan ürünlerle ülkemizdeki oyuncuların beğenisini kazandık. NVIDIA’nın yepyeni Pascal mimarili GPU’larıyla güçlendirilen Monster gaming laptop modelleriyle de oyun keyfinizi daha da yukarılara taşımaya kararlıyız.

Adım Adım Büyüyen Canavar: Monster

Türkiye’de henüz gelişmekte olan bilgisayar oyunculuğu kavramının şekillenmesinde öncü rol üstlenmemiz, 2000 yılına kadar uzanıyor. Bilgisayar oyunlarını oynarken iç donanım parçalarından klavye düzeni ve kalitesine, ekrandan touchpad mekanizmasına kadar pek çok değişkenin oyun sürecini doğrudan etkilediğini biz de yakından biliyoruz. Bu yüzden Monster oyuncu bilgisayarlarının üretim sürecinde tüm bu detayları inceden inceye hesapladık ve yıllardır, sektörde ilk tercih edilen gamer laptop markalarından biri olmayı başardık.

Ülke çapında bilinirlik sağladıktan sonra, 2016 yılı dahilinde yurtdışı açılımlarımızı gerçekleştirmek ve gerek marka imaj çalışmalarında gerekse ülke dışı organizasyonlarda boy göstermek için büyük adımlar attık. Merakla beklenen Kıbrıs ve Dubai mağazalarımızı bu ülkelerde yaşayan oyun meraklılarının hizmetine sunarken; E3 2016, CES 2016 ve Computex fuarlarına da katılarak yurtdışındaki casual ve hardcore oyunculara Monster notebook modellerini yakından tanıttık. Bizim için en önemli yurtdışı adımlarından biri, hiç şüphe yok ki TOGED (Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği) ve ODTÜ Teknokent’in öncülüğü sayesinde Türkiye’nin ilk defa partner ülke olarak yerini alacağı, Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek gamescom 2016’ya katılmamız olacak. Zira bu fuar kapsamında fuara katılan oyun severlere yalnızca ürünlerimizi sergilemekle kalmayacağız, aynı zamanda NVIDIA’nın tüm dünyayı kasıp kavuran GTX 10 serisi GPU’larının mobil versiyonlarının bulunduğu güçlü dizüstü bilgisayarlarımızı da tanıtacağız.

GeForce GTX 10 Serisi ile Benzersiz Oyun Performansı

NVIDIA’nın Pascal adını verdiği ve Fermi ya da Maxwell mimarili GPU’larına oranla inanılmaz ölçüde güçlü olan GTX 10 serisi ekran kartı yongaları; GPU saat hızları, efektif bellek saat hızları ve GPU konfigürasyonları (ROP, TMU, Unified Shader) açısından şu an için benzersiz yapıdalar. Bunun yanında, önceki mimarilere nazaran daha az güç tüketen GTX 10 serisi mobil GPU’lar, NVIDIA’nın sürpriz kararı ile masaüstü ekran kartlarıyla aynı güce sahip olacaklar. Bu sayede gaming laptop veya masaüstü bilgisayar kullanıcıları tamamen aynı oyun deneyimini yaşayabilecek, sanal gerçeklik destekli oyunları da performans kaybı olmadan oynayabilecekler.

GeForce GTX 1080, GTX 1070 ve GTX 1060 ile her oyun tutkununu cezbedebilecek GPU’ları geliştiren NVIDIA’nın bu modelleriyle güçlendirilen Monster bilgisayarlar sizlere hem eğlence dolu hem de şimdiye kadar yaşamadığınız bir akıcılıkta oyun deneyimi vadediyoruz. Gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde takip etmek istiyorsanız bizi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilir, yepyeni gaming laptoplarımızı incelemek ve edinmek içinse ilgili bağlantıyı kullanarak ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş: