Monster Pusat Aksesuar Serisi

Monster Notebook  6 Eylül 2024

Genel

Oyun dünyasında rekabet her geçen gün daha da kızışıyor ve birbirinden yetenekli oyuncular, birer birer sahaya inmeye devam ediyor. Hâl böyle olunca, oyunlarda başarı elde etmek için kişisel yetenekleri sonuna kadar zorlamak ve en iyi oyuncu ekipmanlarıyla karşılaşmalara katılmak gerekiyor. Bu süreci yakından takip eden Monster, “canavar” gibi aksesuarlarını tam da bu nedenle zenginleştirmeyi sürdürüyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve “Oyunun Yeni Kahramanları” ile sizleri tanıştıralım.

Oyunlardaki En İyi Yardımcınız Pusat Rapid Serisi Klavyeler

Oyunlarınızı taşınabilir bilgisayarınızda ya da masaüstü bilgisayarınızda oynamanız fark etmeksizin, maksimum hassasiyet, yüksek dayanıklılık ve üst düzey konfor arayışındaysanız, Monster Pusat Rapid Ultra ve Rapid Pro mekanik oyuncu klavyesi modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Pusat Rapid Ultra mekanik klavyeler, Monster Tactile Red Switch V1 anahtarlarıyla donatılmıştır ve 80 milyon tuş ömrü sunar. Tam boyutlu yapısı ve manyetik bilek desteğiyle size konforlu bir oyun deneyimi yaşatırken çift katmanlı PBT tuş kapakları sayesinde uzun ömürlü hâle gelir. RGB aydınlatma ve ayrılabilir Type-C kablo aracılığıyla kişiselleştirilebilen klavyelerin kurulumu ve kullanımı son derece kolay. Tarzınıza uygun çözümü edinebilmeniz için hem beyaz hem siyah renk seçeneklerine sahip Pusat Rapid Ultra mekanik klavyeler, düşük tepki süresiyle oyunlarda sizin hızınıza rahatlıkla yetişir.

pusatrapidklavyebeyaz

Monster imzalı yeni mekanik klavye modellerinden Pusat Rapid Pro ailesi ise TKL (Tenkeyless) olarak adlandırılan yapıda, yani numerik tuş bölümü bu klavyelerde yok. Böylece daha kompakt bir yapıya kavuşan klavyeler, teknik yönden Rapid Ultra’lar ile aynı özelliklere sahip. Eğer klavyenizi yanınızda kolayca taşımak ve LAN partilerinde rakiplerinizi alt etmek istiyorsanız, tercihiniz, Pusat Rapid Pro serisinden yana olabilir. Anımsatalım, Rapid Pro’lar da beyaz ve siyah renk alternatifleriyle geliyor.

pusatrapidklavye

Pusat Ghost ve Pusat Reflex Serisi Oyuncu Mouse Modelleriyle Tanışın

Oyuncularla buluşturduğu ekipmanları yeni klavyelerle sınırlı tutmayan Monster, mouse modelleri noktasında da çok başarılı çözümlerle karşınıza çıkıyor. Özellikle üst segment, Esporcuların da değerlendirebileceği nitelikte mouse modelleri almayı planlıyorsanız, yeni Pusat modellerine mutlaka göz atın.

Yeni oyuncu mouse modellerinin yıldızı, Pusat Ghost Pro. Üst düzey bir kablosuz mouse olarak özellikle profesyonel oyuncular için ideal bir seçim olan model, PixArt PAW 3395 sensörlü, bu sayede 26.000 DPI gibi yüksek hassasiyete sahip. Oldukça hafif yapıdaki Ghost Pro, 54 gramlık ağırlığıyla en hassas hamlelerinizi bile rahatlıkla gerçekleştirebilmenizi sağlar; bu süreçte %100 PTFE yapıdaki skatezleri, mouse’u herhangi bir zorlukla karşılaşmadan kaydırmanızı mümkün kılar. Eğer çok yoğun şekilde oyun oynuyorsanız ve mouse’unuzun tuşlarının, hızla yıpranacağını düşünüyorsanız, Pusat Ghost Pro, sizi bu sorundan kurtarıyor zira Kalih GM 4.0 mekanik anahtarlarla donatılan mouse, 60 milyon tıklama ömrü vadediyor. Tam şarj sonrasında 80 saat boyunca kesintisiz olarak kullanabileceğiniz ve bilgisayarınızla hem Bluetooth hem de 2.4 GHz bağlantısıyla eşleştirebileceğiniz model, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle karşınıza çıkıyor.

Pusat Reflex serisi oyuncu mouse modelleri ise daha geniş bir çeşitliliğe sahip. PixArt AIM 3337 sensörle güçlendirilen ve 18.000 DPI destekli Pusat Reflex Force, 9 farklı programlanabilir tuşu, 60 milyon tıklama ömrü ve özelleştirilebilir OLED ekranıyla kablolu bir gaming mouse arayışındaki oyuncular için ideal. Ayrıca, edindiğiniz oyuncu mouse’unu, kapsamlı şekilde özelleştirmek istiyorsanız, bu modeli dikkatlice incelemelisiniz zira forcepoint mekanizması yardımıyla sağ ve sol tuş basım kuvvetini değiştirmeniz, bu mouse ile mümkün.

Teknik özellik yönünden birbirlerine benzeyen ancak tasarım anlamında birbirinden ayrılan Pusat Reflex Ultra ve Reflex Pro oyun mouse modelleri, kablosuz gaming mouse gereksinimlerinize yanıt vermek için var. PixArt PAW 3335 sensörle 16.000 DPI seviyesine çıkabilen, Kalih GM4.0 mekanik anahtarlı modeller, 60 milyon tıklama ve şarj sonrası 70 saat kullanım ömrüne sahip. Küçük ve orta boy elli kullanıcılar için Reflex Pro, büyük elli kullanıcılar için Reflex Ultra, harika çözümler oluyor. Eklememizde yarar var, mouse modellerinin birçoğunda sonradan yapıştırılabilir grip tape’ler mevcut ve mouse tutuşunuz, grip tape’lerle daha güçlü oluyor.

Pusat_Reflex_Ultra_White_Web_5

Pusat Reflex Core ise serinin daha erişilebilir ve uygun fiyatlı modeli olarak öne çıkıyor. PixArt ATG 4090 ile yapılandırılan 8.000 DPI destekli ve Kalih GM4.0 mekanik anahtarlı oyuncu mouse’u; hız, kontrol ve hâkimiyet için biçilmiş kaftan. Diğer tüm mouse’larda olduğu gibi %100 PTFE tabanla gelen modeli, Monster’ın sağladığı yazılım sayesinde kolayca özelleştirebilirsiniz.

pusatreflexcore“Oyunun Yeni Kahramanları” ile tanışmak için siz de sabırsızlanıyorsanız, vakit kaybetmeden oyuncu ekipmanları bölümünü ziyaret edin ve dilediğiniz modelleri hemen satın alın.

Paylaş: