Monster Dünyasında Köklü Bir Değişim Başlıyor

Monster Notebook  30 Kasım 2016

Haberler

Monster olarak, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Çünkü geçtiğimiz günlerde, Türkiye’deki oyuncu alt kültürünü kökten değiştireceğine inandığımız yeni mağazamızın açılışını yaptık. Cosplay şovları, kılıç gösterileri ve eşsiz müzik dinletileri ile geçen bu özel günün ardından ise, şimdi sahneyi oyunculara bırakıyoruz. Oyun dünyasının vazgeçilmez unsurlarını bir araya getirdiğimiz bu mağazayı ziyaret ederek, birbirinden eğlenceli aktivitelere katılabilir, gönlünü oyun dünyasına adamış bizim gibi kişilerle tanışabilirsiniz.

Aslında Her Şey Bir Oyuncunun İsyanı ile Başlamıştı

“Peki nereden çıktı bu yeni mağaza fikri?” diye soracak olursanız, aslında bunun çok basit bir nedeni var. Bizler de sizin gibi oyun dünyasına gönlünü adamış bir grup arkadaş olarak bu işe başladık. Gün geçtikçe artan oyun kültürünün, diğer her grup gibi ortak bir yaşam alanına ihtiyacı olduğunu fark ettik.
Ne yazık ki oyunculara hitap eden mekanların sayısının kısıtlı olması, zaten uzun zamandır aklımızda olan yeni mağaza fikrini güçlendirdi. Kullanıcılarımızdan da bu yönde talep geldiğini görünce, Türkiye’nin ilk oyun mağazası fikri aklımızda ilk halini almaya başladı.

Oyunun Kurallarını Baştan Yazma Zamanı

Elbette bu yeni mağaza, yalnızca Monster ürünlerini inceleyebileceğiniz bir yer değil. Yeni mağazamız, aynı zamanda oyuncuların gizli kalesi olma özelliği taşıyor. Hangi oyun türünden hoşlanırsanız hoşlanın, kendinize ait bir yer bulabileceğiniz bu yeni mağazada, oyun severler için birbirinden heyecanlı aktiviteler hazırladık. HTC Viva ile VR deneyimi bunlardan yalnızca biri.
Evet yanlış okumadınız. Gerçekliği, sınırların da ötesine taşıyabileceğiniz eşsiz bir sanal gerçeklik deneyimi sunan VR Stantları, Monster’ın yeni mağazasında düzenlenecek etkinliklerden yalnızca ilki. Elbette bu tecrübeyi, Monster’ın en üst modelleri ile deneyimleyeceğinizi de hemen ekleyelim.

Tüm Oyunseverlere Açık Çağrı

Oyuncular ile çok daha yakın temasta olmak, yeni Kadıköy mağazamızdaki en büyük amacımız. Çünkü Monster’ın performansının temelinde de, en güçlü bilgisayar parçası üreticileri ile kurduğumuz yakın dostluk yatıyor. Bu nedenle Monster deneyimini daha yakından incelemeniz ve diğer etkinliklere katılmanız için sizi mağazamıza davet ediyoruz. Bu sayede Monster’ın performansını çok daha ileriye taşıyabileceğimize ve Türkiye’deki oyuncuların bir araya gelmesine vesile olabileceğimize inanıyoruz.
Mağaza adresimiz, Osmanağa Mahallesi Rıhtım Caddesi, Başçavuş Sokak No: 3 Kadıköy / İstanbul. Monster’ın eşsiz dünyasına yeni adım atacaklar kadar, hali hazırda Monster performansı ile tanışmış olanlar da, mağazayı ziyaret edebilir, 3 katlı yeni kompleksi keyifle gezebilirler.

Paylaş: