Battlefield 1’den Keyif Almanızı Sağlayacak 6 Neden

Monster Notebook  16 Ocak 2017

HaberlerOyun

​Birinci Dünya Savaşı’na hiç bu kadar detaylı, hiç bu kadar farklı açıdan bakmamıştınız değil mi? Zaman zaman abartıya kaçan ve kimi noktalarda rahatsız edici olabilen senaryo bölümleri bulunsa da, Battlefield 1, vermek istediği ana mesajı etkili şekilde verebilmesiyle herkes tarafından takdir topladı.

Senaryo bölümlerinin yanı sıra oyuncuyu sıkmayan ve gayet kapsamlı hazırlanan çoklu oyuncu bölümleri, Battlefield 1’inneden rakipsiz olduğunun da göstergesi.

Şimdi gelin, Battlefield 1 ile yeni tanışacak oyuncular ve oyundan azami keyif almak isteyen oyun meraklılarına özel hazırladığımız maddeleri sıralamaya başlayalım.

rendition1.img

1. Senaryo Modunu Pas Geçmeyin

Neredeyse bir oturuşta bitirilebilecek uzunluktaki Battlefield 1 tek kişilik senaryo modu, hikayenin işlenişi ve şimdiye dek pek de rastlamadığınız yapıda olan işlenişiyle size farklı bir deneyim yaşatacak. Türkler’i rahatsız edebilecek kısımları görmezden gelirseniz, keyif alacağınız kesin.

rendition1.img (1)

2. Senaryo Modunun Tadını Çıkarın

Battlefield serisinin müdavimi olan oyuncular, bırakın senaryo modunu uzun uzadıya oynamayı, oyunu edinir edinmez çoklu oyuncu haritalarına katılırlar. Ama bu defa işler hayli farklı. Oyunun gerek grafik kalitesi gerekse canlandırılan atmosferin gerçekçiliği, senaryo modunu yavaş yavaş, sindire sindire oynamanız için en geçerli sebep.

rendition1.img

3. Takımda Yaratıcılığınızı Konuşturun

Oynadığınız mod hangisi olursa olsun, ekip çalışması kadar bireysel yetenek ve stratejileriniz de oyunda denge kurmanızı sağlayacak. Açık alan savaşı sırasında düşmanlarınıza en beklemedikleri noktadan saldırmanız, takımınızı galibiyete bir adım daha yaklaştıracak.

rendition1.img (1)

4. Gözleyin ve Dinleyin

Savaş sırasında gördüklerinize ve duyduklarınıza göre hareket etmeniz şart. Karşınızda gelen süvariye karşı nasıl taktikler hazırlıyorsanız, bir yerlerden acı çığlıklar atarak gelen savaş uçaklarının da rotasını duyarak kendinizi ve takımınızı hazırlamalısınız. Bu yüzden oyunu, kulaklıkla oynamanız ve arkadaşlarınızla sesli iletişim kurmanız iyi olur.

Screenshot-470

5. Takımınızla Birlikte Hareket Edin

Battlefield 1, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi takım olarak hareket edilerek başarıya ulaşılan bir oyun. Dolayısıyla takımınızla koordineli hareket etmeniz, güçlü araçlara karşı birlikte saldırmanız ve hatta rakip takıma karşı ani baskınlar yapmanız, en iyi sonucu almanızı sağlar. Ayrıca takımdaki sağlıkçı arkadaşlarınıza da oyun boyunca yakın olmaya bakın, zira çok fazla ihtiyacınız olacak onlara.

BATTLEFIELD-1-1

6. Monster ile Güçlü Olun

Oyunun hem senaryo modunu hem de çoklu oyuncu modlarını yüksek çözünürlükte ve son derece akıcı biçimde oynamak için, Intel’in 7. Nesil Kaby Lake işlemci mimarisiyle donatılmış en yeni Tulpar oyun bilgisayarlarını seçin. Unutmayın, Battllefield 1’i ne kadar akıcı ve iyi grafiklerle oynarsanız, o kadar başarılı olabilirsiniz.

Paylaş: