Multiplayer Deneyimini Monster Çoklu Ekranlarında Keşfedin

Monster Notebook  18 Ocak 2016

GenelHaberlerTeknoloji

Matrix Multi-Display seçeneği ile daha önce hiç olmadığı kadar eğlenceli bir multiplayer seçeneği sunan Monster oyun bilgisayarları, benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. En yeni nesil işlemcileri, kusursuz performansa sahip ekran kartları ile bir araya getiren Monster mobil oyun bilgisayarları, çoklu oyun tutkunlarına özel hazırlanmış Abra serileri ile eğlenceyi zirveye çıkarmak için geliyor.

Birlikte Oyun Oynamanın Gücünü Monster ile Yaşayın

Çekişmeli bir futbol müsabakası, heyecanlı bir yarış oyunu ya da aksiyonu doruklarda yaşadığınız bir savaş sahnesi. Biz oyuncuların her zaman ilgisini çeken ve bir araya geldiğimizde soluk soluğa karşılaşmalara sahne olan spor, fps ya da yarış oyunları, multiplayer seçenekleri ile daha önce eşi benzeri olmayan bir deneyim sunuyor.

Gerek arkadaşlarımız ile bir araya geldiğimizde gerekse internet üzerinden çevrimiçi oynadığımız bu oyunlar, türü her ne olursa olsun, eşsiz bir deneyim ve oynanış sunar. Bu tip oyunlarda en önemli noktalardan biri ise kusursuz bir ekran çözünürlüğü ve tüm oyuncuların ekranın eşit şekilde kullanılmasıdır. Bu amaç ile Monster oyun bilgisayarlarında bulunan Multi-Display teknolojisi kusursuz bir Multiplayer deneyiminin kapılarını açıyor.

Multi Display Seçeneği ile Eşsiz Bir Multiplayer Deneyimi

Fokus Bilgisayar bünyesinde, gaming tutkunlarına özel oyun bilgisayarları üreten Monster, ABRA serileri başta olmak üzere birçok serisinde Multiplayer tutkunlarının gönlünde taht kuruyor. Gerek etkin performansları gerekse taşınabilir olmaları ile dilediğiniz her zaman kusursuz güce erişim şansı veren modeller, arkadaşlarınız ve diğer oyuncular ile kesintisiz bir eğlence sunuyor.

Oyun alanınızı 2 bağımsız ekrana bölmenizi sağlayan modeller, çoklu görevleri profesyonel bir şekilde yönetmenizi sağlıyor. Aynı anda birden fazla görevi yerine getirmenizi sağlama özelliğinin yanı sıra, iki ya da daha fazla sayıdaki oyuncunun ekranı bölmesine olanak tanıyan bu özellik, daha önce benzeri görülmemiş bir atmosfer yaratmanızı sağlıyor.

Canavarı Her Zaman Yanınızda Taşıyın

Masaüstü bilgisayarın gücünü, diz üstü bilgisayarın işlevselliği ile birleştiren Monster oyun bilgisayarları, en yeni nesil işlemcileri ve en yüksek çözünürlüklü ekran kartlarını bir araya getiriyor. Şık ve hafif dizaynı ile hem still sahibi hem de güçlü bir makine elde etmenizi sağlayan Monster, yine oyuncular için ghosting problemi olmayan, yüksek tepki sürelerine sahip profesyonel oyuncu klavyesi ile dikkat çekiyor.

Özellikle online multiplayer oyunlarda ihtiyaç duyulan hızlı ve anlık tepki verme ihtiyacını kusursuz bir şekilde çözen Monster modelleri, profesyonelliğinizi herkese kanıtlamanızı sağlıyor. İsimlerini Türk Mitolojisi’ndeki canavar isimlerinden alan, tamamen yerli bir marka olan Monster ve çoklu oyuncu sistemlerinde kusursuz bir performans sunan modellerini incelemek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş: